Ebelin čistič štětců

Ahojte! Jaký jste měli víkend? Já sobotu skvělou, pořádně jsme s Tomem uklidili balkón na bytě a pak si na něj dali židle a popíjeli domácí limonádu, kterou jste mohli vidět na FB i Instagramu a dost vás zaujala. Večer jsme šli mrknout na ohňostroje Ignis Brunensis, kde se mi ale bohužel podařilo ztratit mobil (ani sama nevím, jak se mi to mohlo stát...), takže neděle a vlastně i dnešek jsou pro mě dost na prd. No co naplat, mobil už beztak neuvidím, takže už mám objednaný nový, koupenou novou SIMku. Takže doufám, že jste se měli lépe ;)


V dnešní recenzi vám představím čistič štětců od Ebelin, který se dá v DM drogeriích koupit už nějakou tu dobu a mohli jste ho i vyhrát v mojí narozeninové giveaway. Používám ho už pár měsíců, tak je načase vám sdělit mé dojmy. Já mám doma pouze 5 štětců, z toho 3 na oči, které používám velice sporadicky, a potom jeden na pudr a poslední na tvářenku. Nejčastěji tedy čistím tyto dva, které používám každý den.

 Čistič používám tak jednou až dvakrát do týdne a pak štětce vyloženě peru šamponem, čistič totiž funguje pouze jako jistá dezinfekce, ale úplně všechnu špínů ze štětců nedostane. Takže na to bacha, nenahradí to klasické mytí šamponem, ale když se vám nechce (u mě v naprosté většině případů), je to dobrá věc. Je to cítit po alkoholu, ale zas tak to nesmrdí, ta vůně je poměrně příjemná a nevadí mi. Dávkování je ve formě rozprašovače, jinak by to snad ani nešlo, já to stříkám od oka a štětce pak vysuším papírovým ubrouskem a ještě je nechám vyschnout někde na sluníčku, ať je to rychlé.
Kdybych to měla shrnout, jsem s čističem moc spokojená a jsem ráda, že se dá sehnat v DMku. Jeho snadná dostupnost je opravdu velkým plusem. Dále se mi líbí i to, že je ho 100 ml, což pro lidi jako já, co nemají desítky štětců, stačí klidně na půl roku, i na dýl. A cena? 90 Kč, příznivá.
Nemám srovnání s žádným jiným čističem, proto dávám 9 bodů z 10 možných, abych to zase nepřechválila. A taky nedokážu posoudit, jak vyčistí štětce na makeup :)
A co vy, máte ho, jste s ním spokojené? Nebo jaký jiný čistič byste mi doporučily? A čistíte štětce vážně pravidelně nebo jste na to taky tak líné jako já? Těším se na vaše komentáře!

13 komentářů

  1. Nikdy ho v DM nemuzu najit. Muzu se zeptat, v jakem regálu je?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to je docela kumšt :D Většinou bývá u odlakovačů Ebelin, někdy je v DMku stojan s různýma gumičkama, novýma štětcema Ebelin, atd., tak je ten čistič dole pod tímhle stojanem v nějakém košíčku nebo tak. Kdyžtak se příště zeptej nějaké prodavačky, měly by to vědět :)

      Vymazat
    2. On je hlavně většinou vyprodaný :D Prodavačky se ptej hned po příchodu, většinou mi řekly, jestli dávaly poslední kus, nebo jestli někde jsou :D

      Vymazat
  2. Tento chci vyzkoušet, ale zatím štětce umývám mýdlem v umyvadle :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Strašně dlouho už si ho plánuji pořídit,ale vždy když jsem v DM na něho úplně zapomenu :( :D

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelý tip na produkt ale keď ja som taký lajdák.Sotva si ich vyčistím šampónom a nie to ešte takouto super vecičkou .Každopádne je to určite fajn vec.Super článok ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě tohle je jednoudšší než šampon, takže mi to dost ulehčuje život :)

      Vymazat
  5. Já mám tenhle čistič hrozně ráda, vždycky očistím štětec na oční stíny, abych další den nemusela používat stejnou barvu :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá velmi lákavě. Já zatím nejsem líná si jít štětce umýt šamponem. :-D Ale už jsem nad ním přemýšlela a je fajn vědět, že je dobrý. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. také ho mám ráda! :) konečně produkt, s kterým mytí štětců není utrpení.

    OdpovědětVymazat
  8. Já ho mám také ale asi jsem lenoch a čunče, ale používám ho zřídka. Sakra, měla bych s tím dělat! :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Jak jsem ho u Tebe Ani vyhrála, tak teď nepoužívám žádné produkty na tvář, takže se na něj zatím řada nedostala. A s tím mobilem to je škoda no, taky jsem jednou takhle ztratila mobil, ale nakonec jsem ho našla

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)