Spotřebováno - březen & duben (video)

Ahojte! Myslela jsem, že se dnes projedu na kole, ale počasí mi to nedovolilo. Tak jsem zas po nějaké době skládala puzzle s Eiffelovkou, které už mi tady v pokoji leží od maturity, tedy dva roky. A nejsem schopná ho doskládat, holt modro-fialová obloha je těžká no :D Pak jsem vyběhla koupit dáreček mamce k zítřejšímu svátku, schválně se mi pochlubte, co pro mamku máte vy, já vůbec originální teda nebyla. Ale věřím, že vy ano. Mějte pěkný večer :)

V dnešním videu vidíte konečně nové intro a outro, tak mi prosím dejte vědět, jak se vám to líbí. Ještě mi úplně nefunguje na konci ten proklik na předchozí video, ale to snad do příště doladím. Jinak doufám, že se vám bude spotřebováno líbit, tentokrát tam jsou hlavně produkty na vlasy, odličování a do sprchy :) A co jste spotřebovali posledně vy?

3 komentářů

  1. Na vlasy toho mám taky strašněmoc, s tím se můžu ztotožnit :D Balea masku taky používám na čtyřikrát, je tam toho spousta :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten šampon z francie vypadá dobře, jen škoda, že je nefunkční. :-) A ten sprcháč s vůní coca coly od Ziaje bych chtěla aspoň ovonět. :-D
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Ještěže slyším ten názor na odličovač od Rival de Loop :). Já právě tu micelárku od Mixy měla, odlíčila všechno to bylo fajn, ale měla jsem po ní dost suché oči. A s tou pumpičkou - taky mi to občas stříklo jinam :D :D
    No mě právě na vlasy všechno dochází :D
    Jsem ráda, že doporučuješ tu slupovací masku, už kolikrát jsem na ně koukala, takže hned jak půjdu do DM, tak koupím :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)