Rimmel laky na nehty Rita Ora & lesk Oh my gloss!

Ahojte! Dnes jen ve zkratce, protože nic nového se neudálo. Jen už konečně máme lístek na Colours of Ostrava, s kým z vás se tam letos potkám a taky se těšíte tak jako já? A pak plánujeme výlet do Amsterdamu, dost pravděpodobně využijeme služeb eurotrips.cz, který doporučovala Nikča z ACOS :) No, co říct, můj účet pláče, ale srdce plesá. A jaké se rýsují plány na léto vám?


Rimmel nedávno představil nové odstíny laků na nehty 60 seconds Super Shine z kolekce Rita Ora, která tentokrát nese název Colourfest a je inspirovaná letními festivaly. Tyto dva odstíny laků, které vám dnes ukážu, jsou toho přímým důkazem - Peachella a Glastonberry a.k.a. Coachella a Glastonbury, dva asi světově nejznámější festivaly. Celkově kolekce obsahuje 8 odstínů a úplně celou ji můžete omrknout ve článku Petry LovelyHair.

 Já musím říct, že jsem si oba odstíny totálně zamilovala a nenosím ted na nehtech nic jiného. Vyzvidhnu široký štěteček, se kterým si palec nalakuju na tři tahy a ostatní prsty na jeden, to je paráda. Štěteček nabírá tak akorát množství laku, lak se nanáší moc hezky, kryje v jedné vrstvě (minimálně ten červený) a zasychá opravdu rychle. 60 sekund to není, ale i tak je to rychlovka :)

 Lakuju s base coatem i top coatem a nehty mi vydrží neporušené 3-4 dny, pak už se začínají olamovat špičky a lak začíná praskat, takže většinou po 4-5 dnech odlakovávám. Jsem moc spokojená, takže nemám důvod nedat 10 bodů z 10 možných. Laky stojí 59 Kč.
 Potom tu máme lesky na rty, které obsahují arganový olej a slibují výdrž až 6 hodin. To bych neřekla, vydrží prostě do prvního jídla, pak už musím rty přetřít. Ale musím říct, že lesk není nijak lepivý, naopak je lehký a mám po něm příjemný pocit. Samozřejmě, že když venku zafouká vítr, tak se mi přilepí vlasy na pusu, ale naštěstí je nemám tak dlouhé, aby mi to tak moc vadilo. Já lesky na rty vůbec nepoužívám, ale tomuto jsem dala šanci a docela příjemně mě překvapil. Nejčastěji ho nosím do práce, protože nosit do banky výrazné rtěnky není úplně vhodné, a tak chci, aby rty vypadaly dobře a přrozeně a tento lesk to splní. Seženete jej v 5 odstínech za cenu 129 Kč. Já mám odstín Glossaholic. 7 bodů z 10 možných
Už jste na tyto novinky od Rimmelu v drogeriích narazily? Nebo dokonce nějakou vyzkoušely? Opět už se těším na vaše milé komentáře a mějte krásný víkend, i když zamračený :)

20 komentářů

  1. Odstiny laku maji nadherne take premyslim o nejakem odstinu.
    http://style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Peachellu mám aj ja, je prekrásny :) A ten lesk vyzerá pekne, taký chutný odtieň :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekné odtiene, aj ja som nad touto kolekciou rozmýšľala. :)
    A máš super plány na leto. Amsterdam by som rada navštívila.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Ten první lak má uplně nádhernou barvu! Strašně se mi líbí takové světlejší barvy na nehtech:)

    OdpovědětVymazat
  5. Peachella je nádherná barva! Mám ji doma už asi dva měsíce a za tu dobu jsem jí měla snad milionkrát:D Momentálně je to moje fav barva:3 Na lesky jsem koukala ale asi by to byla marná investice v mém případě:) Teď jsem si dovezla dva z Douglassu tak jsem zvědavá jak obstojí:)

    OdpovědětVymazat
  6. Laky vypadají nádherně, tyhle dva odstíny bych taky nosila, skvělé barvičky. Nu a ten lesk, mi létají vlasy snad i když nefouká, natož když je vítr, to je mám v puse i když nemám lesk, takže vím, co myslíš :D

    OdpovědětVymazat
  7. Rimmel laky mám moc ráda. Zrovna dneska jsem si koupila další odstín :) Lesky mám taky..dva. Stejný odstín jako tvůj a potom Snog. Jsou moc fajn :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ani na základě videa od Nikči už jsme si s přítelem koupili zájezd do Londýna :) Amsterdam jsme chtěli taky, ale nevyhovují nám ty termíny, ale určitě bychom tam chtěli taky, líbí se mi i Řím a navíc ta sleva, tak jsem to koupili hned. Laky na nehty jsou moc pěkný a máš teď krásný nehty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezký, tomu nejde odolat že, za tu cenu, to je pecka. Oni právě přidali nový termín Amsterdamu v půlce srpna, jinak by se nám to taky nehodilo, ale takhle - jedem! A za pochvalu nehtů moc děkuju, mám nějaký dobrý období, kdy se mi vůbec nelámou a jsou dobře dlouhý, tak si to užívám :)

      Vymazat
  9. Ta první barva laku je super a červená je dobrá vždy:)

    OdpovědětVymazat
  10. Laky sú krásne :) ináč máš veľmi pekný tvar nechtov ;)

    Pozývam na giveaway:
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, ted je mám dobře dlouhé a musím zaklepat, že se mi nelámou, tak si to užívám :)

      Vymazat
  11. Ten oranžovej lak je krásnej, chystám se ho taky vyzkoušet :)

    Lucky Winner

    OdpovědětVymazat
  12. Mám lak ve fialové barvičce a jsem z něj doslova nadšená. :-)))
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fialkovou si asi taky pořídím, teď jsem dělala čistku laků a dost jsem jich vyhodila, mezi nimi i fialový, na který jsem zrovna měla náladu :)

      Vymazat
  13. Laky od Rimmelu miluju hlavně kvůli štětečkům. Z kolekce Rity Ory mám zatím jen ten fialkový, ale ten oranžový, který máš ty, je taky nádhernej, takže si ho nejspíš co nejdřív pořídím. Celkově jsou ty odstíny úžasný, úplně na léto :)

    OdpovědětVymazat
  14. Glaston-berry mám doma také, byl v posledním Dm Boxu, který jsem vyhrála :) osobně bych do něj asi nešla, protože mě laky z drogérií už moc neberou, ale tahle barvička je fakt moc pěkná, tak snad ji také někdy vytáhnu.

    OdpovědětVymazat
  15. Vždycky vás holky obdivuji, jak to máte krásně nalakované. :) Mě než se to povede nalakovat, aby to aspoň trochu vypadalo, tak to je šílená doba. :))) Na Coloursech si to užij, určitě se ti tam bude moc líbit. :) Já letos nejdu.

    OdpovědětVymazat
  16. Já si teď koupila lak na nehty od Oriflame, jsem s ním moc spokojená a dokonce levněji o 23% než jsou uvedeny ceny v katalogu. Mrkni na http://www.kosmetika-sleva.cz stojí to za to.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)