Oblíbenci - duben 2015

Ahojte, dnes je v Brně krásně a my si s Tomem, mimochodem panem bakalářem (díky za to, že jste na něj mysleli), udělali supr den - byli jsme v Olympii, tak mám kalhoty na cvičení, elegantní top do práce a takový svetro-přehoz. A Tom má nové boty a šortky na léto. A na oslavu jdem ještě dnes večer do Baru, který neexistuje na burger a pivo Lucky Bastard. Oh sweet life! Doufám, že se taky máte dobře :)

Dnes video s oblíbenci za duben, snad se vám bude líbit a napište mi prosím ohledně toho pozadí videa, díky :)

5 komentářů

  1. Prima video.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Aničko, já mám asi nejradši pozadí s union jackem, ale to máš nejspíš tady v Brně... Jinak moc fajné video, jsi škulka!

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké video, povedlo se ti:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tomovi moc gratuluju, doufám, že to taky zvládnu :D.
    Ten peeling snad budu muset vyzkoušet taky.Vím, že už jsem zbožňovala tu vůni melounového tělového mléka. Slip ony se mi líbí a už jsem se na tu stránku koukala a mají hezký boty a i dost levný :). Šaty jsou moc pěkný, to je srandovní no potkat někoho, kdo má stejný oblečení, to se mi takhle stalo, když jsem byla v Rhodosu, že zase slečna odsud měla stejné šaty, to jsme se obě smály, že 2 cizinky a stejné šaty :D.
    Limetkový cheesecake i skořicový sušenky bych si dala :). Tak to mrknu na ty recepty z Alberta

    OdpovědětVymazat
  5. tohle prostředí je sympatické, Ani, klidně bych u něj zůstala :) ten peeling mě dost láká - všechno, co voní po melounu, je skvělý! růžovou houbičku také používám, je fakt dobrá. o nějakých slip-onech přemýšlím, sice bych netroufla na hadí potisk, ale líbí se mi :) haha, taky jste to nevydrželi s těmi leaknutými díly, co? :D já taky ne... :x :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)