L'Occitane pivoňková řada

Ahojte, zdravím vás po dobrém obědě, který jsem dnes vařila a taky natáčela, brzo se tedy těšte na vařící video, které minule mělo velký úspěch, tak snad se vám bude líbit i toto :) Ještě mě čekají nějaké věci do školy, které chci dnes dodělat, pak už "jen" vyhrajem hokej a pojedu zase do Brna. Zítra budu prodávat své oblečení na Hadrárně, která se bude tentokrát konat venku před Falkem, proto holky, kdo jste z Brna, nenechte si takovou událost ujít a zastavte se zítra za námi! Více info k události TADY. Mějte fajn zbytek víkendu!


V dnešní recenzi vám představím tři produkty z pivoňkové řady od L'Occitane, které byly nedávno uvedeny do prodeje spolu s dalšími. Ke mně se dostal parfém, který je ve stálé nabídce, nový balzám na rty z výtažky z pivoňky a vodička na obličej, která by měla napomáhat krásnější pleti. Dále v řadě najdete CC krém, pleťové sérum a krémy na obličej. Celá tato řada je prezentována jako řada pro mladou pleť. Za poskytnutí produktů k recenzi moc děkuji PR zastoupení značky :)
 Oficiální popis: Extrakt byl začleněn do zkrášlujících pleťových produktů, které okamžitě a trvale zlepšují vzhled pokožky, redukují nedokonalosti pleťové textury a sjednocují tón pleti. Pleť projde opravdovou proměnou a získá svěžest a přirozenou krásu.
 Parfém, tedy spíše toaletní voda, mě z celé řady zaujal nejvíce. Už kdysi jsem v pradávném Senzaboxu měla miniaturku této vůně, která mi vyloženě učarovala. Voní nádherně, pro někoho, kdo květinové vůně vyhledává, to je ráj! Na pokožce vydrží docela dlouho, takové 3-4 hodiny se mnou dá, přítel ji ze mě cítil i večer, já už ze sebe ne, ale důležitější je, jak to vnímá okolí, že ano. Toaletka má 75 ml a seženete ji TADY za cenu 1095Kč. V obchodech L'Occitane mají i parfém, který má 50 ml a stojí 1150Kč. Pravda, ceny to jsou vysoké, ale myslím si, že do parfému se vyplatí investovat. Za mě 10 bodů z 10 možných, doporučuju a říkám - miluju to!

Hydratační sprej na obličej je velmi zajímavým kouskem, doposud jsem se s ničím podobným nesetkala, pokud nepočítám termální vody. Tohle ale voní božsky, nastříkáte si to na obličej ráno předtím, než si dáváte makeup. Nebo i večer po odlíčení. Makeup by to mělo zafixovat, což nemůžu potvrdit, mně makeup drží pěkně celý den jen tak sám o sobě. Ovšem pivoňkový extrakt by měl pleť zkrášlovat, uzavírat póry, hydratovat ji. Pleť tak vypadá svěží a je krásná. Musím říct, že nevidím nějaké extra výsledky, ale pleť se mi za dobu používání zlepšila, to opravdu ano. Já měla vždy rozšířené póry na nose, na tvářích a na čele, teď ale vidím, že jsou daleko méně viditelné. Hydratační sprej má 100 ml a seženete jej TADY za cenu 365 Kč. Zatím nemůžu úplně mluvit o nějakých objektivních výsledcích, takže dávám 7 bodů z 10 možných, fajn záležitost.
A jako poslední tu mám balzám na rty, který na první pohled může vypadat jako rtěnka. Ale nelekejte se, tak pigmentovaný, jak vypadá, opravdu není. Rty jenom lehounce zabarví, díky tomu vypadají šťavnatější a jsou hydratované. Balzám rty vyživuje a vyhlazuje, obsahuje také SPF 25. Musím vyzdvihnout i balení, které vypadá jako kovové (přesný materiál nedokážu odhadnout) a je dost bytelné. Otevírá se šroubováním, nikoliv jen odděláním víčka, což mi taky přijde skvělé, víčko vám jen tak neupadne a "nevyžvejká se", což se mi stává u balzámů od Balea. Vůně je opět skvělá, balzám rty hezky hydratuje, vydrží do prvního jídla, po jídle ještě nějaké zbytky balzámu cítím, ale už je potřeba dát novou vrstvu. Balzám má 4 g, seženete jej TADY za cenu 460Kč (nebo TADY ve švestkovém odstínu), což je závratná cena za balzám a rovnou vám říkám, že zas tak výjimečný není a nestojí za to... Kvůli ceně tedy dávám 5 bodů z 10 možných.

Obchůdek L'Occitane se nedávno otevřel i v Brně ve Vaňkovce, další je na Masarykově a třetí v Olympii. Určitě se běžte na jejich věci mrknout, když už nich, vypadá to nádherně a v těchto obchůdcích bych mohla strávit hodiny, jako třeba v Lushi. Zkoušeli jste už něco od L'Occitane? A jak vám to vyhovovalo? Máte rádi vůni pivoněk? Už se těším na vaše komentáře!

5 komentářů

  1. Musí to vážně nádherně vonět :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  2. Pivoňkovou řadu miluju, voňavka a toaletní voda je moje nejoblíbenější, už si ji kupuju určitě víc, jak 8 let :) Teď mě učarovala nová růžová Arlésienne, ta se jim opravdu hodně povedla :)

    OdpovědětVymazat
  3. Povoňkovou řadu neznám, ale mám ráda levandulovou a citronovou, levandulový sprej jsem kdysi dostala a byl úžasný.
    Moc krásný článek.
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. kamarádka měla hned několik produktů z této pivoňkové řady a vždycky si je velmi chválila :) tu vůni bych si nechala líbit - pivoňky miluju <3 L'Occitane bych potřebovala mít blíž!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)