Saloos odličovací olej levandule

Ahojte! Venku se konečně zase udělalo krásně, i když zas takové teplo tam není. Já tady sedím nacpaná po nedělním obědě a relaxuju, dopoledne jsem ještě udělala něco málo do školy, ale jinak se neudálo nic nového. Kromě toho, že jsem se konečně dostala k tomu, abych vytvořila intro a outro do mých videí, což uvidíte už brzy! Ale nyní už se vrhneme rovnou na článek, ve kterém vám představím levandulový odličovací olej od značky Saloos.


Levandulová kosmetika se u mě množí rychlostí blesku. Napřed sprchový olej, potom tento odličovací a tento týden přibyla ještě levandulová pěna do koupele. Levanduli mám moc ráda, i v kuchyni, a vůně tohoto oleje není výjimkou. Není to žádná chemie, jen krásná čistá vůně levandulí. Já na odličování vždycky používala tonika nebo micelárky, ale oleje ne. Takže jsem chtěla nějaký vyzkoušet, mé líné já si říkalo, že bych potom aspoň neměla špatný pocit, že jsem se zase nenamazala, protože takový olej by obličej mohl i hydratovat.
 Slibuje dokonalé odlíčení makeupu, i toho voděodolného. Nikde se nepíše, jestli je vhodný i na oči, já ho ale používám raději jen na pleť, do očí mi olej nemůže. Jednak kvůli čočkám, druhak prostě proto, že mi olej v očích není příjemný. Používá se tak, že na navlhčený tamponek (navlhčený, ne mokrý, to pak nemá smysl - odzkoušeno za vás) kápnete pár kapek oleje, vytvoří se vám emulze a tou pak odlíčíte obličej. Musím říct, že olej je na pleti příjemný, makeup odstraní moc hezky, pokožku vůbec nepodráždí, naopak ji zklidní a ještě jako bonus ji hydratuje. Nezanechává ji ale mastnou, hned po odlíčení můžete jít s klidem spát, na polštáři vám žádná mastnota nezůstane.
Jediné, co bych opět vytkla, je způsob dávkování. Jako u všech produktů Saloos mi přijde trochu nepraktický. Odličovací olej seženete v několika parfemacích, vím, že mi hodně z vás psalo, že levanduli zrovna nemusíte. Takže si můžete vybrat mezi lemon tea tree, růžovým dřevem, bergamotem, meduňkou, ylang-ylang, granátovým jablkem nebo neutrálním olejem. Pro více info k olejům mrkněte SEM, jinak je seženete za cenu 70-90Kč za 50 ml, což mi přijde výhodné. Oleje moc neubývá, tím, jak ho nanášíte na navlhčený tamponek, ho tolik nepotřebujete. Já ho hodnotím příjemnými 7 body z 10 možných, nejspíš zůstanu u tonik a micelárek, ale není to vůbec špatná záležitost.

11 komentářů

  1. Já bych chtěla vyzkoušet :))) Takže díky za tip, ale nemusí být zrovna taková vůně, ikdyž musí vonět krásně, mrknu se po něčem :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, ne každému musí parfemace vyhovovat. Nemáš zač :)

      Vymazat
  2. Aničko, neměj strach použít i na oči. Vůbec z něj neštípou. Používám tenhle odličovák už tři roky a lepší jsem zatím nenašla. ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se právě bojím skrz ty čočky, když to není oftamologicky testované, tak já nevím...

      Vymazat
  3. to dávkovanie by vadilo aj mne, ale vyzerá pekne :)

    na mojom blogu prebieha giveaway ;)
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. ten chcem vyskúšať, ale asi inú vôňu :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mám tento olej, akorát lemon tea tree a nemůžu si ho vynachválit. Odličuji s ním i oči. Vadí mi stejná věc jako tobě - dávkování. Třeba do budoucna nad tím Saloos zauvažuje, i když pochybuju. :D Na blog jsem psala recenzi na tento olej a i na další věc, což je sprchový levandulový olej. Když máš ráda levanduli, tak by tě to mohlo zaujmout :)

    Odličovací olej

    Levandulový sprchový olej

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si říkám, že by nad tím mohli zauvažovat, já už to píšu ve třetí recenzi a co jsem četla recenze na různých blozích, lidem to taky vadí :D Jinak s tím sprchovým olejem jsme se trefily, taky ho mám a právě na začátku článku to zmiňuji, taky jsem na něj psala recenzi :)

      Vymazat
  6. Já používám momentálně na odličování dětský olej od Saloos. V očích mi také není příjemný a to dávkování je vážně hrozné, měli by to vymyslet nějak šikovněji.

    OdpovědětVymazat
  7. Taky bych si ráda něco od saloos pořídila, tak díky za tip. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  8. také mám doma odličovací olej, ale pořád jsem se s ním pořádně neskamarádila :/ a to miluju odličovací máslo od The Body Shop, nevím v čem je problém...

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)