Maybelline Lash sensational mascara

Ahojte! Doufám, že jste měli krásný víkend, tak jako já. V sobotu jsme s přítelovou rodinou grilovali jak na oběd, tak na večeři, mezitím jsem ještě pomáhala mamce na jedné dětské akci (kdybyste ji chtěli podpořit jako loni v soutěži Makro dobrý podnikatel, hlasujte TADY, díky!). V neděli jsem poprvé vytáhla kolo na větší projížďku a skončilo to více než 16 km, tak jsem měla ze sebe skvělý pocit. Momentálně se pachtím se seminárkou, kterou musím mít do čtvrtka odevzdanou, odpoledne jdu do školy a potom jedeme s Tomem omrknout obchody do Olympie, on potřebuje boty na jaro a já si vyberu nějakou tu sukýnku na narozeniny. No a možná kabelku. A nějaký top. Znáte to :)


Když jsem si mohla vybrat mezi dvěma řasenkami ze stránky krasa.cz, kterou chci vyzkoušet, padla jasná volba na tuto Lash sensational od Maybelline. Viděla jsem ji už dřív u Terky z TChicChannel ve videu, dělala jí fakt božské řasy. A pak se začala objevovat na víc blozích. Musím říct, že jsem si vybrala moc dobře. Řasenka se mi líbí jak svým jednoduchým obalem, tak i svými vlastnostmi.

Bohužel ze začátku je řasenka hodně mokrá, takže je potřeba kartáček dost otírat, abyste neměly řasy slepené. Já ji mám už víc než měsíc a pořád mi přijde trochu mokřejší, opravdu by to tak nemuselo být. Co se týče kartáčku, ten je velice zajímavý. Je malinko ohnutý, aby krásně kopíroval linii řas. Z větší části je tvořen delšími úzkými štětinkami, které jsou dál od sebe. Ale teď přichází to nejlepší - ten mini kartáček, který je tvořen krátkými úzkými štětinkami, které jsou docela nahuštěné. Ten jsem si totálně zamilovala! Dělá mi z řas nádherný vějíř, řasy nádherně oddělí a prodlouží a zároveň i zahustí. A to všechno v jedné vrstvě. V té druhé se to zhorší, takže já si momentálně dávám jen jednu vrstvu řasenky.
Primárně je tento kartáček určený na spodní řasy, které já si nemaluju skoro nikdy, ale zkoušela jsem to a vážně to s ním vypadá skvěle, docela přirozeně.
 Řekla bych, že nejlépe to samy posoudíte z fotek před a po. Ten rozdíl je markantní, no ne?
Řasenku seženete ve všech drogeriích za cenu 229Kč, ale teď ji pořád vidím v nějakých akcích. Na krasa.cz seženete Maybelline Lash Sensational v akci za 169Kč a momentálně tam k nákupů výrobků Maybelline nad 299Kč získáte i kosmetickou taštičku zdarma.
Já jí uděluju 9 bodů z 10 možných za tu mokrost, jinak jsem s ní spokojená na jedničku s hvězdičkou :)

A co vy, máte ji taky? Pokud ano, jak jste s ní spokojené? Už se těším na vaše komentáře, mějte hezký nový týden!

10 komentářů

  1. Velmi pěkný rozdíl, ale mě by vadil asi ten kartáček :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  2. super článok :) maskara vyzerá úžasne, čítala som na ňu už aj iné pozitívne recenzie :)

    Giveaway na mojom blogu:
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Mě taky vadí jak je šíleně mokrá, občas mi ty řasy pěkně slepí bohužel :) Zrovna minulý týden jsem na ní taky psala recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná recenze :). Já ji mám moc ráda a používám ji teď denně, jsem naprosto spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  5. Řasenka dělá pěkné řasy, to já si teda spodní řasy maluju, asi by to pro mě bylo divný, když bych je neměla namalovaný :D

    OdpovědětVymazat
  6. Myslim, že urobila pekne jemne mihalnice :)

    Vera

    OdpovědětVymazat
  7. Maybelinne mám nejradši co se řasenek týká, dělají super řasy:)

    OdpovědětVymazat
  8. Maybelline řasenky jsou parádní, jen pro mě není nejvhodnější umělohmotný kartáček.
    super článek a i fotky.
    zvu tě na můj blog
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně právě ty umělohmotné vyhovují víc než přírodní, ale je mi jasné, že ne každý to takto má. Bude to tak půl na půl. Děkuju :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)