Gardening pop-up a Koloniál - fotky + vlog

Ahojte, venku je tak krásně, doufám, že se máte hezky! My jsme se včera byli podívat na Light show spojenou s koncertem PSH, konalo se to už počtvrté a bylo to fajn. Minulý rok mi to nevyšlo, tak jsem ráda, že jsem to letos viděla. Můžete mrknout na můj instagram, kam jsem dávala krátké video. Dnešní článek ale bude o dvou jiných akcích, které se v Brně konaly minulý týden. Ve čtvrtek to byl Gardening pop-up v kavárně SKØG a přes víkend Koloniál, trh zboží a zážitků, který byl v areálu Malé Ameriky a konal se v rámci festivalu Bonjour Brno. Musím říct, že za mě to byly dvě nejlepší akce, které jsem v Brně zažila. Vážně se to povedlo, ale to už vám řeknou fotky a hlavně vlog, který jsem natáčela :)


Ve SKØGu miluju limonády, které tam připravují z poctivě macerovaných sirupů. Při příležitosti pop-upu měli novou příchuť, malina-růže, tak jsem neodolala. Mým favoritem ovšem stále zůstává levandule-borůvka, kterou si odteď už můžeme udělat doma. Na Koloniále měl totiž stánek právě i SKØG a prodávaly se tam tyhle sirupy. Drahá záležitost, ale neodolali jsme. Jo a na fotce jsou ještě sušenky ze špaldové mouky, s třtinovým cukrem a ozdobené květinkami. Pecka!

 Tyhle květinové čelenky tam prodávali, cena dost vysoká, ovšem provedení skvělé a hlavně originální. No řekněte, nejsou až k nakousnutí?
 I tahle instalace mě bavila, prstýnky a náhrdelníky, zakomponované do hlíny a zavěšené na větvích, vše v souladu s probouzející se přírodou.

V neposlední řadě mě zaujala nabídka jídla, tenhle salát se sedmikráskami, to je mi hipstrovina! Ještě tam měli různé bábovičky s fialkami, cheesecake s bazalkovým cukrem, atd. Na to mrkněte ve vlogu :)
O Koloniálu vám toho mnohem více řekne vlog, tam jsem tedy moc nefotila, ale mám tu alespoň dvě fotky dobrot.
 Limonáda z růží od Festimans, mají ji u nás v Kroměříži v jedné kavárně a je to mňamka, jen stojí 50 Kč :( Tohle byl stánek My Food, který najdete ve Vaňkovce.
A tady krásné cupcakes, já si nakonec dala mrkvovo-skořicový, mňam mňam! Na Koloniál jsme se stavili ještě i v neděli, právě kvůli tomu sirupu a když už jsme tam byli, dali jsme si i kávu ze SKØGu. A moc se nám líbilo, že to, že ten stánek patří SKØGu, poznal jen ten, co už tam někdy byl. Nikde neměli žádnou ceduli, nic. Nikomu se nevnucovali. Palec nahoru!

Kdo jste z Brna, určitě mi napište, jestli jste na některé z akcí byli a jak se vám líbila? A vy ostatní, co byste řekli na takové akce u vás ve městě? Já jsem moc ráda, že v Brně to začíná konečně žít :)

7 komentářů

  1. Mmm, hrozně bych si dala cupcakes a k tomu tu limonádu :). U nás je taky nádherně, jen já si užívám sluníčko u psaní BP :D

    OdpovědětVymazat
  2. Musela to byt fajn akce.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. nádherné, pri každej fotke som strávila tak 5 minút :D

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. wow, nádherné! z fotiek vyžaruje taká pozitívna energia, že ma nabila dokonca aj v tento upršaný deň. :)

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    ....

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)