Aztec print & golden rings

Ahojte! Dnes mám docela nabitý den, dopoledne jsme byli nakupovat (na večer plánujeme guacamole s tortilla chips - mňam!), potom jsem ještě dopisovala seminárku, momentálně jsem v práci a večer mě ještě čeká běhání a příprava dortu na zítřek. Ten ponesu do práce zítra, protože mám v sobotu narozeniny, a tak chci potěšit kolegy. Budu dělat limetkový cheesecake, který tady na blogu sklidil úspěch, tak snad bude chutnat i v práci. Mějte se hezky :)







Outfit je focený na Petrově a za fotky tentokrát děkuju Elišce z blogu Pieces of freckled style, určitě k ní mrkněte na fotky, které jsem fotila já. Vlastně i na její ostatní outfity, její styl se mi moc líbí :)

Šaty z H&M se vám moc líbily už v new in postu, já jsem z nich také nadšená a zkombinovala jsem je s křivákem, oxfordkami a zlatými prstýnky. Ten den bylo nádherně, takže ani nic víc nebylo potřeba a popravdě i v tom křiváku jsem se pekla!
P.S.: Sluníčko si s námi dost hrálo, proto jsou některé fotky takové, jaké jsou. Někde světlé, někde mám část těla ve stínu... Plus jsem teda měla silonky, takže možná i to udělalo se světlem své. Snad to omluvíte :)

Šaty - H&M (e-shop), křivák - Pimkie, oxfordky - Primark, zlaté prstýnky - H&M
Dress - H&M (e-shop), jacket - Pimkie, oxford shoes - Primark, golden rings - H&M 

7 komentářů

  1. Mě boty na těch fotkách taky tak svítily, nevím, jestli dolů dopadalo nějak víc světla :D Ale jinak se mi ty fotky líbí, to sluníčko z nich hezky dýchá a tobě to sluší :) prstýnky jsou super, taky na ně v HM dívám, ale mě je to skoro vždycky velké, potřebovala bych tak velikost XS, mám asi nemožně úzké prsty :D A děkuji moc za chválu outfitů, hrozně mě to potěšilo! :))

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovědětVymazat
  2. Šaty Ti moc sluší, měla bys nosit šaty častěji :) A tenhle outfit je fakt super

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší, Ani. Ty šatičky jsou krásné! ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Super šaty, po podobných černobílých jsem v h&m taky hodně pokukovala až tam nakonec nebyly a zmizely!:D Moc ti sluší:)

    OdpovědětVymazat
  5. tie silonky praveze vyzeraju uplne skvelo :)

    Majka =)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)