Answear.cz via plnapenezenka.cz

Ahojte! Po hodně dlouhé době jsem v pátek v Kroměříži, stavila jsem se na gympl za bývalými učitelkami, čímž jsem jim udělala velkou radost, potom jsem měla nějaké zařizování v bance a vyzvedla jsem si balík na poště (ČP opět potvrdila své kvality, když mamka včera našla oznámení ve schránce a byl na něm čas, kdy byla doma. Ano, neobtěžovali se zvonit...). Ještě jsem se porozhlédla po městě, čekala jsem, že už budou všude tabla, ale prohlédla jsem si jich jen pár. Zato jsem ale narazila na dva super kousky v mém oblíbeném sekáči, tílko a šortky, už se na ně těším. Dohromady za 60Kč, jo, to se mi líbí :)
Nyní už ke článku, ve kterém vám představím jednu super stránku, kde získáváte peníze zpět z nákupů. Čtěte dále a mějte pěkný víkend!

O stránce plnapenezenka.cz jsem poprvé slyšela ve videu Týnuš Třešničkové, která si takto objednávala ze stránky krasa.cz. Nemluvila o tom zas tak v pozitivním slovasmyslu, ale mě to docela zaujalo. Když mi potom přišla nabídka na spolupráci s tímto webem, neváhala jsem. Bylo mi jasné, že si něco vyberu. Obchodů, na kterých přes plnou peněženku můžete nakoupit, je spousta. Ale napřed - jak vlastně plná peněženka funguje?



1. Na webu se zaregistrujete, čímž se vám hned připíše odměna 50 Kč. Pokud si navíc nainstalujete do prohlížeče lištičku, která vám hlídá stránky, na kterých přes plnou peněženku můžete nakoupit, připíše se vám dalších 10 Kč. Tyto odměny vás mohou být vyplaceny, až když na vašem účtu bude více než 100 Kč. Ostatní odměny získané přímo z nakupování si můžete vybrat hned, už od 1 Kč.
2. Do vámi vybraného obchodu se prokliknete přes odkaz na plné peněžence, uskutečníte nákup a během pár minut byste měli vidět, že odměna byla registrovaná. Její schválení obchodníkem trvá poměrně dlouho, je to i kvůli zákonné lhůtě 14 dní na vrácení zboží. Jakmile se vám odměna zapíše, můžete si ji nechat vyplatit na účet.
3. Kdyby se něco náhodou pokazilo a portál plnapenezenka.cz by váš nákup nezaregistroval a odměnu vám nepřipsal, stačí napsat e-mail s krátkým popisem nákupu a lidé z plné peněženky to brzy vyřeší. Většinou je někdo online v chatu, kam můžete psát taky, přímo na stránkách.
4. Ještě je potřeba zmínit, že každý obchod vám dá zpátky jiné procento z nákupu. Pohybuje se to různě, od 1 až do 15 % z nákupu, většinou tedy z nákupu bez poštovného a DPH. No, je to malinko osekané, ale co bychom chtěli, mně i tak celý tento koncept přijde jako skvělý nápad.

Já si mezi obchody jako Zoot, CNDirect, SheInside, AliExpress, Tchibo, krasa.cz, atd. (Moc mě potěšil i vasecocky.cz, odkud objednávám pravidelně. A příznivci jídla si také přijdou na své, najdete tam i itesco.cz a rohlik.cz!) vybrala e-shop answear.cz. U spousty blogerek jsem viděla, že odtamtud objednávaly a byly spokojené. Answear vrací 6,75 % z nákupu. Já jsem potřebovala nějaké lehčí sáčko, tak jsem začala hledat a...

Voilá, měli ho ve slevě za 599 Kč, tak jsem objednala velikost M a doufala, že mi bude. Jelikož mi ještě zbyly nějaké penízky k dobru, porozhlédla jsem se na e-shopu dále a narazila na tuhle sukni, taky ve slevě za 129 Kč. Taky jsem ji vzala v Mku, bála jsem se, aby nebyla krátká. K objednávce jsem zaplatila ještě poštovné ve výši 75 Kč (když nakoupíte nad 1000 Kč, poštovné neplatíte) a už se těšila, až mi balíček přijde. Doručovalo ho DPD, tedy jsem přesně věděla, kdy mi přijde, což velmi oceňuji. Přišel mi krásný balíček, na který jsem se vrhla a zkonstatovala, že sako je úplně boží, ovšem sukni jsem si objednala moc velkou. Měla být do pasu a takhle ji mám spíš na boky, což vypadá hrozně. Tak snad udělá radost někomu jinému, zkusím ji prodat na jednom z chystaných bazárků v Brně (Hadrárna nebo Foreigners.cz).
Sáčko už mi dělá radost, už jste ho i viděli v předchozím outfitu, jsem vážně spokojená. Značka Medicine mi padla do oka, mají moc pěkné a kvalitní kousky, za dobré ceny. Objednávka mě vyšla na 863Kč a připsaná odměna činí 53,19 Kč, tzn. že odměna je vypočítaná z ceny bez poštovného, ale s DPH.

Na závěr musím říct, že se mi portál plnapezenka.cz opravdu zalíbil a už teď se těším, až zase z nějakého e-shopu nakoupím a dostanu peníze zpátky. Kdybych o tom věděla dřív, už jsem mohla mít připsanou odměnu i z vasecocky.cz, kde jsem objednávala nedávno. Nevadí, tak příště! A já děkuji za možnost tento portál zrecenzovat. Pokud chcete peníze z nákupů získávat i vy, registrujte se TADY a začněte :)
P.S.: Ještě chci podotknout, že spolupráci mi zprostředkovalo PR zastoupení 5dm.cz a nemám z toho nic víc, než penízky, za které jsem si nakoupila. Jen se chci vyhnout diskuzím, které se objevily třeba u Kass.enky nebo u Týnuš.

Těším se na vaše názory v komentářích!

4 komentářů

  1. Já se musím přiznat, že portál je fajn, ale trošku mě zaráží jejich způsob spolupráce, oslovili snad každého, kdybych tohle věděla tak do toho nejdu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem koukala, že se toho za posledních pár týdnů vynořilo mraky... Taky mi to není zrovna příjemné, asi se vždycky začnu raději ptát, kolik blogerek oslovili, než něco přijmu :(

      Vymazat
  2. O tomto portálu jsem už slyšela dříve, ale ještě jsem ho nepouzila, tak možná nekdy v budoucnu :)) To sako je velmi pěkné :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. u nás už taky pošta nezvoní a automaticky hází upomínku do schránky, to bych je vždycky nakopla do pozadí :D mě tenhle portál přijde zajímavý a určitě není od věci si takhle přivydělat i tak malé částky, protože peníze na zemi neleží a za čas se to člověku může vrátit :) také bych to chtěla využívat, ale je mi jasný, že bych zapomněla, že musím stránku navštívit přes jejich web.

    sáčko sis vybrala skvěle, moc se mi líbí a ta sukýnka je také pěkná!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)