Oblíbenci - únor 2015 (video)

Ahojte! Tak, jak jsem minule psala o jarních slunečných dnech, tak včera a dnes počasí v Brně předvádělo úplný opak. Naštěstí přepověď na další týden vypadá zase dobře, tak snad to klapne! Už bych chtěla definitivně odhodit kabát.. A začít nakupovat jarní kousky :) Dnes jsem byla poprvé za svým vedoucím bakalářky na konzultace, protože příští pondělí budu prezentovat nástin mého tématu před komisí. Má to být stručně na 5 minut, ale i tak se toho bojím, protože po roce a půl na škole vážně ještě nemám představu a ani potřebné znalosti... No, nějak se to zvládne. Přes víkend na tom budu makat. A jak se máte vy? :)

Dnes vám ukážu už klasicky své oblíbence a vy mi dejte vědět, jestli znáte seriál a film, které zmiňuju? Zaujalo vás to a podíváte se na to? A co jste za únor nejvíc poslouchali?

6 komentářů

  1. Tu rtěnku mám taky, skvělá barva :) A ta šála je krásná :)
    Jinak tě zvu na můj blog :) http://blogblondateholky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Dermacol aroma rituals je super, měla jsem meloun a irskou kávu a ty byli super. Ted mam klasiku..dove :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu irskou kávu musím ovonět v drogerce! A Dove je asi taky super, tělový mlíka a sprcháče oni umí :) Jen jsem dlouho od nich nic neměla.

      Vymazat
  3. Tak to rizoto asi vyzkouším :) nedávno jsem dělala něco podobného s těstovinami, a taky mi přišlo, že smetana to posunula o level výš :D jinak super video :)

    http://fashion-lists.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žejo, sice je smetana pěkně tučná, ale vážně cokoliv pozvedne o level výš! Dělala jsem i těstoviny se špenátem a cherry rajčátky, do toho smetanu a taky lahoda :) Děkuju!

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)