Novinky Rimmel - brow kit, řasenky, pudr a balzám na rty


Ahojte! Doufám, že vám nový týden začal dobře. Mně čeká jen málo školy, zato ale dost práce a taky se zítra se dvěmi blogerkami chystáme na představení nové kolekce Lindex do brněnské Olympie. Beru s sebou foťák a určitě vám podám report z akce, ať už formou vlogu nebo článku. V dnešním článku vám představím novinky, které Rimmel uvedl do drogerií v nedávné době, je toho dost, tak pojďme na to :)


Řasenka Extra 3D Lash má speciální dvoustranný kartáček, jeho plochou stranou dodáte řasám objem a zaoblenou částí řasy rozčešete a oddělíte. Kartáček má malinké štětinky a je umělý, což mi naprosto vyhovuje. Celkově mi řasenka připomíná moji oblíbenou růžovku od Miss Sporty a dokonce se pohybuje i ve stejné cenové kategorii. Za Extra 3D Lash dáte 99Kč a podle mě je to za málo peněz hodně muziky. Já jsem s ní moc moc spokojená, takže kdo máte podobné řasy jako já (celkem dlouhé, ale nenatočené a nevýrazné), běžte do ní!


 
Řasenka Wonder'full se tady na blogu v recenzi již objevila, tahle je v podstatě stejná, akorát je ještě černější pro ještě dokonalejší vzhled. Rimmel vyvinul i její voděodolnou variantu, která má modrý obal, takže je jen na vás, pro kterou se rozhodnete. Mně vyhovuje i tato řasenka, taky má umělý kartáček, sice má delší štětinky, ale i tak mi řasy krásně prodlouží, oddělí a dodá jim objem. Stojí 229Kč. A jelikož mi stačí její klasická varianta, tuto pošlu dál, brzy se těšte na giveaway :)

Balzám na rty Keep Calm se vyrábí ve čtyřech odstínech. Ke mně se dostal ten transparentní s názvem Keep Calm and Shop, další varianty jsou Kiss (sladce růžový), Play (tmavě purpurový) a Party (jasně ametystový). Moje varianta sice vypadá trochu do broskvova, ale to je asi jen doplněk k jeho úžasné ovocné vůni, kterou se nám ani s přítelem nepodařilo přesně určit, nicméně voní božsky. Rty hydratuje velice pěkně, nějakou tu hodinku to i vydrží, takže já ho mám pořád v kabelce a je to můj skvělý pomocník. Jediné, co bych vytkla, je trochu odvážný obal, kombinace oranžové a modré barvy se mi úplně nelíbí, ale zase je to na jaro takové barevné a hravé :) Cena 59Kč.

Pudr Lasting Finish 25hr doplnuje celou řadu produktů, ze které mám makeup ve skle a makeup v tubičce, se kterými jsem velmi spokojená. Bylo mi tedy jasné, že i pudr z této řady mi padne do noty. Líbí se mi jeho praktické balení, kde najdete jak pudr, tak vespodu i zrcátko a houbičku na nanášení. Tu já nevyužiju, jak víte, používám štětec, ale na cesty se to může hodit. Pudr je unikátní v tom, že se dá použít jak na sucho (pro jemné až střední krytí), tak na mokro pro dokonalý vzhled a krytí skoro jako s makeupem. Já ho tedy používám pouze na sucho (zas takové krytí nepotřebuju) a jsem moc spokojená. Pudr je velmi jemný a lehký, pěkně se nanáší a v průběhu dne mi na pleti drží, nemám potřebuju se přepudrovávat. Výdrž 25 hodin asi úplně pravdou nebude, ale těch 6 hodin klidně dá. Stojí 199Kč.

Nejvíc nadšená jsem asi z Brow This Way, kitu na úpravu obočí. Obsahuje vosk a tmavě hnědý stín na obočí, dále oboustranný zkosený štěteček a kartáček na precizní dotvarování a zafixování. Nejprve si jednou stranou štětečku nanesu vosk a zvýrazním tak přirozený tvar mého obočí. Někdy mi stačí použít jen vosk a potom obočí pročísnout kartáčkem a jdu. Když chci mít obočí ale ještě preciznější, sáhnu i po stínu a tím dokreslím případné nedokonalosti, tzn. chybějící chloupky tam, kde bych je chtěla mít. Výsledkem je v obou případech přírozeně vypadající obočí, které se nehne celý den. Ještě bych dodala, že vosk je velmi příjemný, rozhodně obočí nijak neslepuje, celý den nevím o tom, že bych na obočí měla něco navíc. Doposud jsem používala na obočí jen tužku od Catrice, s brow kitem od Rimmelu to sice trvá trochu déle, ale s výsledkem jsem daleko spokojenější a tento produkt doporučuju! Jen každému nemusí sednout barva toho stínu, i na mě je to docela teplá hnědá a uvítala bych trochu studenější odstín. Doporučená cena je 129Kč.

Potkali jste některou z těchto novinek v drogeriích?Nebo už jste některou vyzkoušeli? Těším na na vaše komentáře!

16 komentářů

  1. Na balzám na rty jsem už koukala a po téhle recenzy přemýšlím, jestli nezkusit tu první řasenku! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Novinky jsem zatím ještě neviděla, ale ty řasenky bych si už podle kartáčku koupila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle novinky se mi hodně líbí! :) Na řasenku a pudr určitě kouknu - ještě by měl být v té "červené řadě" i tuhý korektor v kalíšku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže něco jako Catrice camouflage? To by bylo super :)

      Vymazat
  4. Mě celkem zaujal ten pudr, jinak nic jiného :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ten set na obočí vypadá skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  6. jéj, ten balzam vyzerá dobre, rada by som ho vyskúšala :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten balzémek jsem viděla v drogérii včera a trochu mi to připomíná BabyLips, nevím no.. ale možná vyzkouším :) A té paletky na obočí jsem si nevšimla, rozhodně by se mi hodila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, taky hned jak jsem ho viděla, tak mi připomněl Baby Lips. Ty jsem teda nezkoušela, takže nemůžu porovnat :) A na paletku určitě mrkni, snad už v dorgeriích je!

      Vymazat
  8. Jsem zvedava na ten brow kit, tech je podle me v drogeriich dost malo :)


    www.lettertomywardrobe. blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, zkoušela jsem jen ten od Essence, asi bude mít i Catrice, ale dál nevím. U tohoto se mi hodně líbí ten vosk, u toho od Essence jsou jenom stíny, vosk mi přijde lepší :)

      Vymazat
  9. Novinky jsem ještě neviděla, ale ten kit na obočí vypadá super. Děkuji za tip :)

    OdpovědětVymazat
  10. ten pudr musím vyzkoušet :3
    jinak tě zvu na můj blog :) http://blogblondateholky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. na věci mám vesměs stejný názor jako ty! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Novinky jsem okukovala v drogerce. Líbí se mi sada na obočí, ale pořídila jsem si zrovna jinou. Líbí se mi řasenka, ale taky jich teď mám několik. Já jsem si pořídila aspoň jeden z jarních laků. :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)