22/3/2015

Ahojte! Víkend je za námi a nový týden před námi, mě čekají dva testy a prezentace teze mé bakalářky, od které teda vůbec nevím, co čekat. A co tam budu říkat... Myslete na mě zítra večer! Včera jsem si udělala radost tulipány a taky jsme byli s Tomem na narozeninové oslavě, která byla moc fajn. A ten nutelový cheesecake, mňam. A jaký jste měli víkend vy? :)


Fresh z jahod, banánu, kiwi a chia semínek, všechno v mé úžasné skleničce z Tigeru <3 / Inspirace v Albert magazínu nikdy nezklame, tak jsem si udělala topinky s míchanými vajíčky, se sýrem, s cherry rajčátky a pažitkou.
 Ještě Baileys cupcakes, to už je pěkně dlouho, co jsem je pekla! Recept tady. / Dáreček na MDŽ, jahůdky já miluju, takže mě to moc potěšilo :)
 Kytičky mi před objektivem "pózují" čím dál tím častěji, tyhle nám rostou před barákem. / Tulipány pro mamku k MDŽ z Lidlu. A dostala jsem jen tak růžičky, v tomto se mi Lidl hrozně zamlouvá!
 Smoothie z kokosového mléka, manga a banánu. Moc dobré! / Krásný západ slunce u nás v Žabinách.
 A do třetice, fresh z kiwi, banánu, jablka a špenátu. Asi nejlepší, co jsem si kdy umixovala! / V sobotu jsme zkoušeli tapioca puding, který prodávají v menze na kampusu MUNI, i u nás v bufetu na ESF a taky ve Sklizenu. Je to moc dobrý, ty tapioca perly tam jsou fyzicky skvěle cítit a jinak je puding z kokosového mléka a nahoře s hoblinkami čokolády, ale dělají i s ovocem. Vyzkoušejte, určitě můžu doporučit :)
Včera jsem vytáhla Conversky, jupí :) / A sněženky, které jsou teď už pomalu odkvetlé, tohle je ještě fotka ze začátku března. Jsem moc ráda, že jaro už je tady!

Všechny tyhle fotky (skoro) najdete u mě na Insta (@dazzliciouscoconut) a kdybyste chtěli, sledujte i Toma (@tomas_pekar). Mějte se krásně a díky za vaši přízeň, za chvíli už vás tu bude 1000, to je neskutečné :) Chystám velkou giveaway, spojenou i s narozeninami blogu, už za měsíc totiž oslaví 4 roky. Tak se těšte!

9 komentářů

  1. Děláš hrozný chutě, víš o tom? :D A fotky krásné :) Ten tapioka puding jsem právě viděla myslím v pátek v menze a docela mě to zaujalo, tak jsem ráda, že píšeš, jak byl dobrý :)

    OdpovědětVymazat
  2. krásné jarni fotky :) jahůdky taky zbožňuju, už se těším na tu pravou sezónu :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, recepty z Albert magazínu jsou nejvíc top, tyhle vajíčkové topinky se chystám vyzkoušet také :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta sklenice z Tigeru se mi moc líbí :) a dala bych si cupcake

    OdpovědětVymazat
  5. krásny jarný post, tiež teraz ako besná fotím všetky kvietky, keď už konečne vykukli :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. jsem ráda, že už je jaro, kytičky jsou super ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, děkuju holky za milé komentáře :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)