Wellington

Ahojte! Poslední dva dny jsem měla řádně nabité, viděla jsem se s rodinou z Jihlavy a s přítelem jsme šli na ples našeho gymplu. Bylo to super, domů jsem dorazila pěkně pozdě, ale moc jsem si to užila :) Kvůli tomu všemu nebyl čas na učení, tak nad tím budu muset sedět zítra i v pondělí celý den a v úterý se snad zadaří. Mimochodem už pomalu začínáme plánovat Budapešt, kam jedeme v pátek, těším se. A co váš víkend?






Kabelka - kabea.cz, bunda - Takko, kalhoty - H&M, tričko - Bershka, náhrdelník a prstýnky - H&M, holínky - Lidl

Handbag - kabea.cz, jacket - Takko, pants - H&M, T-shirt - Bershka, necklace and rings - H&M, wellington boots - Lidl

Za fotky děkuju Terce z Green eyes of Brno a fotky jejího outfitu, které jsem fotila já, najdete TADY. A jak se vám líbí prostředí Janáčkova divadla? A co říkáte na holínky? Je mi jasné, že ne každému to bude po chuti, já si je oblíbila, jsou prostě praktické a tyhle z Lidlu vypadají dobře a stály jen dvě stovky :)

15 komentářů

  1. Ty holinky se mi i líbí, akorát neni v nich zima? :-) A ta kabelka je super! :-) My jsme se dneska byli projit s přítelem. Sice mrzlo, ale bylo nádherně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když je nosím takhle v zimě, tak si dávám tlustý chlupatý ponožky, aby mi v nich nebyla zima :) Jojo bylo krásně, u nás je i dnes sluníčko!

      Vymazat
  2. Já jsem se od pátku starala o babičku a během zítřka nastane velké učení. Líbí se mi velká prostorná kabelka a namrzlá země působí opravdu super!:) Ostatní není zrovna můj šálek kávy.:/
    www.letsspeakwithchrisdoke.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. já taky dnešek proflákala a tak to bude zase krušné od zítra s učením :( jinak kalhoty mají skvělou barvu ;) ale nebyla ti zima? já dnes měla na sobě hromadu vrstev :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem na tom ještě zimní kabát, který jsem si na focení vyslekla :)

      Vymazat
  4. Paráda, je fajn, že jste si tak vypomohly, holky :) Ani, já navíc smekám, žes šla jen v bundě. Já tyhle dny mrznu i v kabátu a kozačkách.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo bylo to moc fajn s Terkou! A já na tom měla ještě kabát, jinak bych taky zmrzla. Normálně nosím kozačky, ale tady se mi nehodily ke kabelce :)

      Vymazat
  5. Nebyla ti zima ? :O Jinak ti to sluší sice bych asi zvolila jiné botky, ale jinak super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, měla jsem na tom ještě zimní kabát, který jsem si vyslekla jen na focení :) Díky!

      Vymazat
  6. moc se mi líbí náhrdelník :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Nebola ti zima? Wau :-)
    Budapešť je super, bola som tam v októbri na svadobnej ceste. Poriadne si to užite a určite si choďte pozrieť Parlament v noci :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem na tom ještě kabát, který jsem si na focení sundala :) Jinak bych zmrzla, to určitě! Jojo půjdeme, už jsme dostali spoustu tipů, kam a kdy jít, tak to musíme pořádně naplánovat, díky :)

      Vymazat
  8. Holinky jsou super a za 2 stovky bych je taky brala :) Krásná kabelka
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezký fotky :-). Ty holínky jsou opravdu úlet !!! Úplná bomba !!! :D Nohy ti teda musí mrznout. A co když je tepleji? Tady jsem četla o holínkách i o kroxech. Nepotí se ti v nich nohy? http://magazin.svetbot.cz/10-gumove-boty-jsou-stale-v-mode-ale-jaka-jsou-rizika-jejich-noseni.xhtml

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)