Saloos koupelový olej granátové jablko

Ahojte! Tento článek je přednastavený, my už jsme snad šťastně dorazili do Budapešti, i přes to, že je pátek třináctého. Jsme nejspíš ubytovaní a začínáme naši trasu po městě. O víkendu se tady tedy žádný článek neobjeví, ale snad už v pondělí tu bude první nálož fotek z východoevropské metropole! Vám, co slavíte Valentýna, tak přeju, abyste si to s drahou polovičkou nebo klidně i s kamarádkou, užili a vám, co ne, mějte pěkný víkend. A sledujte můj instagram @dazzliciouscoconut, kam budu přispívat, nebo taky FB blogu :)


Dnešní recenze by vás na již zmíněného Valentýna mohla navnadit. Budu psát o koupelovém oleji s vůni granátového jablka od značky Saloos, který přímo vybízí ke společné koupeli s vaším miláčkem. Oleje se do vany přidávají 1-2 lžíce a měl by vaši pokožku hydratovat a regenerovat, dodávat jí sametovou hebkost a vytvářet na ní ochranný film. Vůně oleje osvěžuje a znovuaktivuje smysly.

 Dávkování je docela blbé, kdybych to poctivě neodměřovala lžící, asi toho do vany hrknu zbytečně moc. Olej ve vodě ani moc nevnímáte, sice docela voní, ale nijak intenzivně, po chvilce to přestanete vnímat. Ovšem po koupeli je pokožka opravdu hydratovná a jemná jako dětská prdýlka :) Já to na sobě cítím opravdu hodně, příteli to zas tak nepřišlo - chlapi.. :)
Musím říct, že olej docela rychle ubývá, když ho dáváte 2 lžíce, tak po dvou koupelích už máte pryč třetinu. Přijde mi, že jedna lžíce by byla málo.. Takže sečteno podtrženo, je to příjemná záležitost, ale nic na pravidelné používání. Ale kdo by si čas od času nedal pořádný relax ve voňavé vaně, že? Na to je olej od Saloos jako dělaný! Dávám 7 bodů z 10 možných a děkuji stránce www.parfemy-elnino.cz za poskytnutí produktu z recenzi. Olej naleznete na stránkách TADY za 134Kč.

Máte s tímto olejem nebo celkově kosmetikou Saloos zkušenosti? Pokud ne, co si rádi přidáváte do koupele, aby byla lepší a příjemnější? Těším se na vaše komentáře!

7 komentářů

  1. Saloos mám ráda. Nám se s přítelem osvědčil masážní olej Erotika, ten je opravdu super :-) Jinak co se týká přípravků do vany, na to jsem blázen a potěší mě snad úplně všechno. Teďka zkouším olejíčky od Keippu a ty jsou vážně super. Mám jich sadu, některé mi voní více, některé méně, ale všechny zanechávají ještě docela dlouho vůni na pokožce. V záloze mám ještě olej z Manufaktury, ale ten se mi tak líbí, že mi je líto ho načnout :-D Jinak soli do koupele, to je povinnost mít doma, anebo také ty větší šumivé tablety, to je paráda.. :-)

    Užijte si Budapešť, těším se na fotky!! :-)
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný den přeji :) Chtěla bych se zeptat na ten masážní olej erotika. Ten mě opravdu moc zaujal. Uvažujeme s přítelem o nějakém zpestření našeho vztahu a tohle vypadá moc dobře. Myslíte, že má olejíček i nějaké afrodiziakální účinky? Také uvažuji o tomto, ale u toho se trochu bojím. Přítel už zkoušel pánskou verzi a bylo to prý moc fajn.

      Vymazat
  2. Zrovna testuji sprchový olej s granátovým jablkem a jsem spokojená, ještě lepší jsou jejich peelingy :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jsem nevěděla, že tento olej saloos má. Některé výrobky od nich miluji (kokosový olej) a některé nesnáším (růžová voda). Ale do vany si musím pořád něco dávat, musím cítít vůni už když se ponořím a chci chvíli relaxovat. Poslední dobou preferuji spíš koupelové bomby :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  4. Já bohužel už nějaké 3 roky ve vaně nebyla.:/
    Co jsme se přestěhovali, vanu nemáme a abych pravdu řekla, moc mi chybí.!:/

    http://www.letsspeakwithchrisdoke.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den, měla bych otázku. Co se týká toho granatového oleje, jestli má třeba i jiné využití? A nebo je jen do koupele. Chtěla jsem se zeptat jestli se dá použít i jako olej masážní? Na takovéto masáže. A jestli má dobré vlastnosti, děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, pokud vím, tento typ oleje je jen do koupele. Značka Saloos ale vyrábí různé typy olejů, mají jistě i masážní. Mrkněte na jejich stránky :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)