New in #58

Ahojte! Dnes si trochu odpočineme od cestování a ukážu vám, co jsem si v posledních dnech koupila. Není toho moc, jsou to spíš věci, které jsem už potřebovala, ale já poslední dobou stejně moc nenakupuju. Tak nějak si víc promýšlím, co si koupím a nenechám se strhnout jenom slevami :) Mimochodem, kdybyste se něco chtěly koupit od brněnských blogerek, bazárek v Limbu se koná již zítra! Budeme se na vás těšit i s malým občerstvením upečeným námi, rozhodně přijďte :)


Na doporučení Týnuš Třešničkové jsem si pro bílé a černé basic triko zašla do Gate, jedno stojí 128Kč, jsou strečové, dost dlouhé a vypadají, že něco vydrží, tak snad. No a trochu jsem obhlédla i zbývající slevy a narazila tam na úžasný svetr v královsky modré za 148Kč, neber to!

 Tvářenku od I <3 makeup jsem chtěla už delší dobu, je obří, takže mi vydrží asi do konce života a stála 219Kč na www.galaxieprani.cz; určitě se těšte na recenzi, zatím jsem moc spokojená! Do Ikei jsem zamířila kvůli válečku na oblečení, ten mi přišlo zbytečné fotit, ale jak mě znáte, z Ikei bych bez svíčky neodešla. Tentokrát mě oslovila pomerančová. A šampuk Honey I washed my kids jsem dostala od přítele k Valentýnu. Byli jsme v Budapešti, a tak kytka nepřipadala v úvahu, nedovezla bych ji do Brna. Šli jsme kolem Lushe, tak mi přítel nabídl, abych si tam něco vybrala. Šampuk už jsem chtěla zkusit dlouho, tento mi voněl a měl by být na objem, tak už se těším, až ho vyzkouším! A děkuju :*
Včera mi přišel balík s novou kolekcí Playboy PinUp - deodorant, parfém a sprchový gel. Víte, že je růžovou barvu nesnáším, takže ty obaly mi úplně po chuti nejsou, ale zatím podle očuchávání kolekce vypadá dobře. Taky se těšte na recenzi. Korektor Camouflage od Catrice už jsem myslela, že snad neseženu! Všude měli ten nejsvětlejší odstín vždycky vyprodaný, až teď se na mě usmálo štěstí, v Rossmannu za 84Kč. A z Rossmannu je i baby blue lak od NYC, který měli zrovna ve slevě za 30Kč. Lak od NYC mám doma jen jeden a zrovna v barvě, kterou nosím málokdy, tento baby blue určitě bude zdobit mé nehty častěji, jako zrovna dnes :)

A čím jste si v poslední době udělali radost vy? Povídejte, těším se na vaše reakce!

19 komentářů

  1. Ta barva svetru je krásná. Už jak jsi dávala na fb tu fotku, zaujal mě! :) Moc se těším na recenzi tvářenky, protože po ní celkem dlouho pošilhávám.. :-) Já jsem si v poslední době udělala radost nějakou kosmetikou od Oriflame a návštěvou kina. Tam už jsem dlouho nebyla (dokonce jsme šeli s přítelem poprvé a to jsme spolu skoro rok a půl :D ).

    Skills of Art


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo já ted úplně přemýšlím, jestli my někdy s přítelem byli v kině za těch 5 let :D A teda asi jo, ale max dvakrát, moc na to nejsme, radši koukáme na filmy doma zachumlaní v posteli. Věřím, že jste si to s přítelem užili!

      Vymazat
  2. Svetr je úplně super!!! Nádherná barva

    OdpovědětVymazat
  3. Svetr byl teda super kup :) taky se chystám příští týden do Gatu. Tu pomerančovou svíčku jsem si taky koupila a voní krásně, ještě i tu fialovou a červenou
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Obleceni vypada super a ta playboy kolekce taky, playboy ja muzu.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tento nákup mi jde přímo po chuti.! Až na ten Playboy, který moc nemusím.:/ Ale voňavka by nemusela být špatná.:)

    http://letsspeakwithchrisdoke.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ten modrý svetr je moc hezký:))

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné kousky! :) Taky jsem si koupila v poslední době dvě basic trika - v černé a bílé a svetr - v barvě červené. :-) A boty.. a sukni. No bylo toho nějak moc. Asi bych se zas měla uklidnit. :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten modrý svetr je super, má krásnou barvu! :) A ta srdíčková tvářenka, to je kráska, taky na ní mám zálusk. Ale vždycky musim uznat, že bych jí vlastně moc nevyužila, nejsem úplně tvářenkový typ :( Ale jednou stejně neodolám :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ten svetr je úžasný, Ani :) Těším se dnes odpoledne naviděnou :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten svetr vypadá dobře. Mám podobný z F&F akorát ho teď už vůbec nenosím, protože se mi na mě nelíbí :D Obyčejné černé trička mám ráda. Svíčky z Ikei jsou boží, já mám nejradši vanilkové. A ten lak od NYC vypadá dobře, skvělá barva. :)

    http://life-by-mrsjagr.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, vanilkovou svíčku jsem asi ještě neměla, tak zase příště :) Ano já baby blue barvu úplně miluju, takže lak se určitě stane mým oblíbeným.

      Vymazat
  11. Obyčejných triček není nikdy dost! Já jsem si před měsícem pořídila z NY bílé a modré za nějakých 80 Kč :D

    OdpovědětVymazat
  12. Já ted udělala největší nákup ever :D a koupila si Nars paletku očních stínů. Jinak se mi líbí barva svetru :). Playboy vůni mi moc nevyhovují, a šampuk si chci co nejdříve koupit také :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, po něčem od Narsu toužím už dlouho, snad se mi to někdy splní :) Šampuk budu dnes poprvé zkoušet, tak uvidíme, co to s mými vlasy udělá!

      Vymazat
  13. Gate a takový krásný svetr? Tak tam rozhodně musím! Tuhle modrou zbožňuji :)

    Kališkový korektor od Catrice také používám, je moc dobrý :)

    Janina z Blogopisu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem docela hleděla, na Gate opravdu krásný svetr :)
      Doufám, že s Catrice korektorem budu také spokojená, když se všude tak chválí!

      Vymazat
  14. Ten svetr v královsky modré je fakt krásný<3

    OdpovědětVymazat
  15. nad touhle tvářenkou pokaždé slintám, ale mám jich teď tolik! :/ achjo, hrozný pokušení :D s mamkou jsem byla o víkendu nakupovat a ulovila jsem dost parádních kousků, takže brzy také chystám new-in :))

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)