Marry, fuck, kill TAG (video)

Ahojte! Jaký jste měli víkend? Já hodně studijní, zítra mě čeká zkouška. V úterý si budu zapisovat seminární skupiny na další semestr, doufám v dobrý rozvrh, i když přednáška v pondělí v 6 večer je jasná.. :D Jinak se nic nového neudálo, takže pojdme rovnou na video, ve kterém se po dlouhé době objevil i přítel. Natočili jsme pro vás Marry, fuck, kill TAG a jak to tak pozoruju, téma tohoto tagu je docela kontroverzní, někomu to přijde nevhodné, mně osobně se to líbí a s přítelem jsme se u toho slušně pobavili. Tak snad se to bude líbit i vám :)


A do komentářů mi napište, jestli byste chtěli vidět My boyfriend does my makeup, musíme k tomu společně Toma dokopat ;) Mějte se krásně!

5 komentářů

  1. Sice plno lidí neznám, ale pobavila jsem se :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tento tag jsem neznala :), super, i když dost osob neznám

    Video, jak by Tě líčil Tom by bylo určitě super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, možná jsme to trochu nedomysleli, že ne každej se dívá na Breaking Bad a GoT. Ale jsem ráda, že se to líbí i tak :) A líčení v Tomové režii bude, snad brzo!

      Vymazat
  3. toto video jsem poprvé viděla u Petry lovely hair a chvilku mi trvalo, než mi došlo o čem v něm jde a přijde mi opravdu vtipné :D :)

    PS: Moc ráda bych tebe a tvé čtenáře pozvala ke mě na blog, kde zrovna probíhá GIVEAWAY!
    http://www.lovies47.cz/2015/02/giveaway-02.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho viděla u Shopaholic Nicol a s Flabgee tam měly samé youtubery, které jsem neznala. U Péti se mi právě líbilo, že to udělali s osobnostma a taky jsem se pořádně nasmála :D

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)