Classy in burgundy

Ahojte! Dnes mám pro vás outfitový příspěvek, který jsme s přítelem fotili v pondělí. Jinak u mě není nic nového, občas chodím do školy (mám toho nějak málo tento semestr, ale ono se to nakupí, už to začíná), do práce a mám se dobře. Mimochodem, pokud byste si chtěli přečíst ještě o něco více o bazárku, tak můžete tady, za článek děkujeme Báře. Mějte hezký den :)









Prostředí tohoto outfitu se nachází kousek od našeho brněnského bytu. Tentokrát nás zaujala pomalovaná budova nějaké tiskařské firmy. Jak se vám to líbí?




Sako - Forever21, svetr - Bershka, košile - Mötivi (2nd hand), skinny jeggins - Pepco, chelsea boty - F&F, náhrdelník - H&M

Blazer - Forever21, sweather - Bershka, white shirt - Mötivi (2nd hand), skinny jeggins - Pepco, chelsea boots - F&F, necklace - H&M

Jak vás tento, trochu elegantnější, outfit oslovil? P.S.: Měla jsem na tom všem ještě kabát, pořád pro mě není takové teplo, abych vyšla jen v saku :) Jo a ty jeggins byly skvělým kupem, za 180Kč a skoro je nesundávám. Na jaře určitě uvidíte víc outfitů s nimi, mají dole zlaté zipy, které tady nejsou vidět.

9 komentářů

  1. Odpovědi
    1. Haha to máš pravdu, vážně to tak celkově dost vypadá :)

      Vymazat
  2. sveter a košeľa sú ozaj krásne :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo velmi krasny outfit.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Nikdy by mě nenapadlo vzít si svetr pod sako, ale vypadá to vážně dobře :) A burgundy je barva s kterou nikdy nejde šlápnout vedle, navíc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkný, Ani :) To pozadí je perfektní!

    OdpovědětVymazat
  6. Obvykle se s tvým stylem ne zcela shoduji, ale tohle je skvělé, vážně :)

    Janina z Blogopisu

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)