Blogerský bazárek v Brně!

Ahojte, dnes jen tak narychlo - zkoušku mám zdárně za sebou, včera jsem byla s kamarádkou v kavárně na dortíku, utěšit se za špatné zprávy, protože holt nikdy nám nemůže vycházet všechno.. Dnes jsem byla v práci, za chvilku mě čeká pivečko s kamarády, ale to, o čem dnes budu psát, jsem dělala dopoledne - třídila jsem věci, které budu prodávat na blogerském bazárku :) Kdy a kde se koná a koho tam potkáte? To už se dočtete dále.


Tento plakát, který je mým dílem, vám prozradí vše. Bohužel Natálka Chupil nakonec prodávat nebude, ale místo ní se můžete těšit na Terezku z blogu chicoco.cz
V kavárně Limbo se na vás budeme těšit od dvou hodin až do té doby, kdy o nás bude zájem. Pokud to klapne, tak se těšte i na nějaké malé, ale milé občerstvení a k tomu si můžete dát dobré kafe :) I kdybyste neměli zájem nic si od nás koupit, přijďte si s blogerkami jenom pokecat a společně tak strávíme fajn sobotní odpoledne!
 A tady malinká ukázka toho, co budu prodávat já, už to jsou spíše jarní věci a na fotkách je tak třetina toho, co mám :)

 A takto na akci poznáte můj stojan, kdybyste náhodou nepoznali mě!
Tak co, holky Brňandy, přijdete se podívat? Více info k celé události a aktuality najdete TADY na Facebooku, tak se mrkněte. Budeme se těšit :)

3 komentářů

Děkuju moc za každý komentář :)