Nails as a sky full of fireworks

Ahojte! Tak jsem si včera šla jen tak zkusit napsat zkoušku a ejhle, ono to shodou náhod vyšlo a mně se zelená první políčko v ISu. Jinak jsem všechno úspěšně zařídila, večer mi přijel přítel a dnes odpoledne se zřejmě vydáváme na nějaký ten shopping.
Chtěla bych vám moc poděkovat za komentáře ke quiche, potěšilo mě to a utvrdilo v tom, že v přidávání receptů na blog mám pokračovat :) Dnes vám ale ukážu nehty, které jsem měla mít na Silvestra, ale nestihla jsem si je nalakovat. No tak co, ani v novém roce se neztratí a já vám můžu aspon představit novinku od Rimmelu.
P.S.: Kdybyste se chtěly zapojit do giveaway o balzám EOS, moje kamarádka, která si konečně založila taky blog, bude moc ráda :)


Jako základ jsem použila černý lak, mám ho z galaxieprani.cz, už ani nevím, od jaké značky, ale ono je celkem jedno, jaký použijete, přece jen černá je černá :) Potom jsem si vzala lak od Rimmelu z řady Glitter bomb, mně byl zaslán v odstínu 020 Midnight mistletoe, který obsahuje velké i malé třpytky v červené, zelené a stříbrné barvě. Lak vypadá velmi vánočně, na Štědrý den jsem si ho lakovala na nude základ a vypadal jako ozdobený stromeček. Ale když ho nalakujete na černý základ, vypadá jako obloha rozzářená ohnostrojem, no ne? Mně se ten efekt moc líbí a vy to můžete posoudit sami na fotkách.



Top coat od Rimmelu vydrží na nehtech pomerně dlouho a hezky zachová i základový lak. Tak po 2-3 dnech se mi začnou malinkou ošoupávat konečky nehtů, pak to většinou odlakovávám, což je docela boj, jako u všech třpytkatých laků. Nicméně za ten efekt to rozhodně stojí, líbí se mi to :)
Mimochodem se omlouvám za drobné záděrky okolo nehtů, nemám ted ruce v nejlepší formě..
Narazili jste na tuhle řadu od Rimmel už v drogeriích? Nebo už dokonce vlastníte jeden ze čtyř nádherných efektových laků? Pochlubte se mi v komentářích, těším se na ně!

17 komentářů

  1. Tahle kombinace je moc pěkná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám odstín 021 Bedazzle a určitě koupím ještě další :) limitka se mi moc líbí a navíc když to je top coat, tak je hodně možností na jaký barevný lak ho dát :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Be dazzle je pro mě jménem jako stvořený :D Musím ho mít a přesně, s takovými topcoaty můžeš vytvořit spoustu kombinací :)

      Vymazat
  3. tenhle top coat si prostě musím pořídit - neskutečně mě baví a vypadá skvěle snad s každou barvičkou :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pekne nehty.
    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ty trpytky jsou krásné, a na černém laku skvěle vyniknou :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné nehtíky. :-) Ten top coat je paradni.

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle je krása, Ani! :) Rimmel sice nepoužívám, ale zkusím se kvůli tobě poohlídnout po nějakém vegan laku a něco podobného zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  8. Anničko, vážně sky full of stars :)) ještě domalovat vánoční stromeček a !:D:)
    Jinak moc děkuji za sdílení mojí GA :) obrovský překvapení, jsi hodná :))
    Já se konečně o svý nehty musím začít pořádně starat, aby taky jednou vypadaly takhle :(:D
    PinkPomegranate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magdi, vůbec není zač, ráda jsem se zmínila :)
      Já mám na ty nehty sakra štěstí, moc se o ně starat nemusím, ale mám je pevný. Sice se třepí, ale tím, jak jsou pevný, tak se nelámou a vydrží mi pěkný a dlouhý, jen to chce furt lakovat, aby to třepení nešlo vidět :D A já jsem zas hrozná s tou kůžičkou okolo, furt si do toho drbu a dělají se mi záděry :X

      Vymazat
  9. Vypadá to krásně s tím černým lakem :)

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá to super, si fakt šikovná! ♥
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadá to super, já bych to určitě nezvládla! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)