Burgundy & cold copper nails

Ahojte! Vím, že jsem vám slibovala, že se ozvu v pátek, ale bohužel mi zatím nepřišel nový Nikon, ani dnes, tak ho čekám až v pondělí. Myslela jsem, že do té doby teda nic nepřidám, ale zachránil mě přítelův foťák v mobilu, má lepší než já v Blackberry. Tak jsem vám aspoň vyfotila nové nehtíky, co jsem lakovala dnes. Měla jsem chuť na vínový lak a ozvláštnila jsem ho krasavcem z KIKO.
My se s Tomem za chvíli pustíme do přípravy guacamole a taky zapečených kuřecích prs s ementálem (aneb lednové číslo Albert magazínu se vážně povedlo!) a večer nás čeká party u nás na bytě :) A jaký máte víkend vy?


 Na fotkách je bohužel vidět, že jsou focené s bleskem, ale barvy laků odpovídají skutečnosti. Lakovala jsem vínovým lakem od značky Basic, která se dala sehnat v Teta drogeriích, ale podle mě už neexistuje, tento lak jsem koupila asi za 15Kč, když vyprodávali celý stojan. Kupodivu je velmi dobrý a výdrž taky dost obstojná. Studeně měděný lak je od KIKO přivezený z Rennes, takovou barvu jsem snad nikdy neviděla a dost mě zaujala. Na to, jak jsou KIKO laky levné (2.90€), tak jsou taky kvalitní, dlouho vydrží, rychle schnou a mají opravdu veliký výběr barev. Velká škoda, že tuto značku u nás neseženeme..



Mějte se krásně a těším se na vaše komentáře! Zároveň moc děkuju za všechny komentáře k videu o Erasmu, utvrdili jste mě v tom, že mělo smysl to natočit. Jste nejlepší :*

9 komentářů

  1. Ten Kiko lak vypadá božsky! :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Kiko lak je krásný! :) Od Basic jsem taky měla jednou jeden lak (je to už hooodně dlouho :D), škoda že Schlecker zrušili (nebo jak se ten obchod jmenoval)..

    OdpovědětVymazat
  3. Oba laky vypadají fantasticky! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. To je moc pěkný ;-) Ten KIKO lak si vůbec nevybavím, ale víš, co je ještě větší škoda, že s objednávám z jejich eshopu (mají i pro ČR) je dost velký problém :-( Takže jsem ráda, že jsem si jich přivezla vcelku dost a až pojedu v únoru do Itálie, tak doufám, že se zastavíme v nějaké městě, abych mohla rozšířit sbírku :D bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to jsem ani nevěděla, že mají e-shop, ale když jsou s tím problémy.. Škoda :(

      Vymazat
  5. hej joo, to kuře s ementálem jsem taky dělala a bylo to naprosto luxusní jídlo!!!

    OdpovědětVymazat
  6. hej joo, to kuře s ementálem jsem taky dělala a bylo to naprosto luxusní jídlo!!!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)