Astor Perfect stay liptint

Ahojte! Zdravím vás z mého rodného města, kde jsem jen dnes na otočku a zítra dopoledne zase mizím do Brna, do práce. Včera jsem si napsala dva zápočty, bylo by fajn, kdybych je udělala, pak už bych měla jen jeden zápočet a jednu zkoušku před sebou :) Co je ale nejlepší je to, že mi včera konečně přišel nový mazel, Nikon D5000, takže zase můžu pořádně fotit a natáčet. Ani nevíte, jak krásný a přirozený pocit to je, mít zase v rukou zrcadlovku <3 A co v poslední době potěšilo vás?


V dnešní recenzi vám představím liptint od Astoru, který jsem si koupila na galaxieprani.cz za krásných 60Kč a vybrala jsem si odstín 200 Grenadine. Je to taková cihlová červená, barva granátového jablka na to taky docela sedí. Liptint Perfect Stay má tvrdý hrot, kterým na rty nanesete barvu a na druhém konci najdete balzám, kterým rty přejedete, aby nebyly vysušené. Moc se mi tento systém líbí, barva by vám na rtech měla vydržet celý den a vy jen podle potřeby hydratujete balzámem.
 Barva úplně celý den nevydrží, je potřeba to přejet po pár hodinách, má totiž tendenci se držet ve vráskách a hlubších místech vašich rtů, ale jinak se ztrácí. Samozřejmě výdrž dost záleží na tom, jestli pijete a jíte nebo se třeba líbáte, ale odhadem bych řekla, že ty 2-3hod vydrží v pěkném stavu.
 Balzám je kupodivu velice dobrý, na rtech mi vydrží dokud něco nesním. Ale kdybyste ho chtěli použít na jinou rtěnku, která vás vysušuje, tak pozor na to, zaděláte si od toho celý balzám. Balzám je vážně určený jen k tomuto liptintu, protože ta barva vám na rtech zaschne, takže je jasné, že se do balzámu nevpije. Ale s jinými produkty to bohužel nefunguje.
 Vidíte, že na ruce velkou parádu neudělá, barva vypadá dost vyblitě a jemně. Ale na rtech to je jiná. Jen si dejte pozor, abyste rtíky měly v naprostém pořádku - tím, jak na nich barva zaschne, vytáhnou se vám všechny nedokonalosti, jemné šupinky, propadlejší místa, atd., což není pěkné. Já tedy tento liptint používám jen tehdy, pokud jsem si stavem svých rtů jistá (což dnes úplně nebylo, ale snad to omluvíte) :)
Úplně nevím, jestli ho seženete v drogeriích, snad ano. Každopádně kdybyste ho chtěli za necelých 40Kč, což je teda bomba cena, mrkněte SEM na parfémy elnino, kde mají velmi širokou škálu odstínů. Když tak nad tím přemýšlím... že bych si objednala další odstín? :) Vážně jsem s tím spokojená. Vidím, že to je vedené jako péče o rty, ale pro ty, kdo nejste zvyklé na výrazné rtěnky, by tohle mohl být první krok k nim, co myslíte?
Dávám 8 bodů z 10 možných, příjemná záležitost.

6 komentářů

  1. Já tyhle tinty moc nemusím. Většinou mají krásné odstíny (i třeba Essence), ale bohužel fakt rty hodně vysušují a zvýrazňuji naprosto všechno nepěkné.

    OdpovědětVymazat
  2. Na rtech vypada fajne.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. vypada krásne :) mňa potešili nové knihy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám doma 3 tyhle lip tinty ze stránky lekarna.cz kde jsem je sehnala za cenu okolo 30-40 Kč :) Taky mi tak divně cuckatí na rtech, ale zase se mi líbí, že se mi neobtiskne na skleničku třeba :)

    OdpovědětVymazat
  5. žádný takový produkt na rty jsem ještě neměla :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. těmto stainům a liptintům neholduji :/ už jenom proto jaká je s tím práce :D raději na rty nanesu jednoduše rtěnku a finito :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)