Listopadoví oblíbenci / November favourites

Ahojte! Dnes je v Rennes šílené počasí, chvilku prší a chvilku zase svítí sluníčko. Mě to ale zas tak štvát nemusí, stejně sedím doma a učím se a takto to bude celý tento týden až do pátku. V pátek mám totiž nejtěžší zkoušku, musím se na ni naučit 38 stran na počítači, ve francouzštině. Vůbec mi to neleze do hlavy, už aby to bylo za mnou a byl pátek odpoledne! Nebo rovnou pátek večer, protože jdu ke kamarádům na byt a potom společně půjdeme do klubu. Bude to jedna z posledních party, pak chci akorát udělat takové menší rozlučkové soirée u mě v pokoji :) No jo, už se to sakra krátí, dnes jsem ve třetině mého adventního kalendáře! A co vy, jak se máte, už se těšíte na Vánoce?

V dnešním videu vám ukážu, co jsem si oblíbila za listopad. V brzké době se můžete těšit i na spotřebováno od září až do prosince a pak chystám ještě video o Erasmu, o jeho průběhu, mých výdajích, dalším papírování, atd. Takže se mátě na co těšit, no ne? :)

3 komentářů

  1. Ahoj pěkné video, ale stále velmi dlouhé na mě :D Přeju ti ať zvládneš tu zkoušku, a užij si plnými doušky poslední dny ve francii! Chtěla jsem se tě ještě zeptat, jestli ti tohle: https://www.google.cz/search?q=rum+fragrance+sprchov%C3%BD+gel&rlz=1C1AFAB_enCZ469CZ469&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=EQiGVPsgi6w9i_yByAU&ved=0CAgQ_AUoAQ#tbm=isch&q=shower+gel+rum&facrc=_&imgdii=_&imgrc=tyL5_cmQlQITTM%253A%3BPUOBSHHcagem0M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.bohemiacosmetics.cz%252Fkatalog%252Fauthentic_cosmetics%252Fgely_v_krabicce%252FBC146010_rum.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.bohemiacosmetics.cz%252Fauthentic_cosmetics%252Fgift_shower_gel_box.html%3B301%3B400 je dobrý menší dárek pod stromek?:) Děkuju. Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to videa od takové Peti LovelyHair pro tebe musí být celovečerní film :D Děkuju, poslední týden už mám jen jednu zkoušku ve středu, tak plánuju nasávat vánoční atmosféru, co to jde. A ty sprcháče vypadají božsky, pro někoho, kdo má rád rum, to bude určitě skvělý dáreček :)

      Vymazat
  2. Maximum protection jsem měla taky a souhlasím, že je nejlepší :). Tartanová šála je krásná, já si včera koupila černo-tmavěmodro-fialovou-bílou :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)