Christmas TAG

Ahojte! Tak nám začal nový týden a mně už tady zbývají necelé 3 týdny. Dnes jsem si nakonec koupila adventní kalendář s Kinder čokoládkama, což trochu odporuje tomu, co říkám ve videu. Ale tak potřebuju, aby mi to tady líp utíkalo :) Vy už si užijte dnešní video a napište mi, jak to máte vy s adventním kalendářem!
P.S.: Nevěřili byste, jak je těžký napsat kritiku filmu! Máme to za úkol do hodin frániny a uf, i když to píšu o Intouchables, který jsem viděla asi čtyřikrát, stejně je to hrozně těžký. Psali jste někdy kritiku filmu a ještě k tomu v cizím jazyce? 


4 komentářů

  1. Vidíš, můj přítel má Lásku nebeskou rád a já z ní zase tak odvařená nejsem :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi snad první, od které tohle slyším! To jsem ráda, že ne všichni kluci jsou takoví ignoranti :D

      Vymazat
  2. Ahoj Aničko :) Musím s tebou souhlasit, že novodobé vánoční pohádky už nejsou, co bývaly. Já každoročně miluju Princeznu se zlatou hvězdou na čele. To je pro mě klasika a jinak Prázdniny s Cameron a Kate. A co se týče kalendáře, mně je skoro 30 a taky bez něj nedám ani ránu :D Letos jsem pro nás s přítelem vyrobila náš vlastní. Ty v obchodě nestojí za nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prázdniny jsem viděla snad jednou, budu na ně muset mrknout znovu! To je skvělé, vyrobit si vlastní, ty v obchodech opravdu stojí za prd. Příští rok mám v plánu si taky nějaký svůj osobitý vyrobit :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)