Vlog #8 - Auray & Carnac

Ahojte! Včera jsem měla šíleně náročný den, ve škole jsme prezentovaly projekt, potom jsme s holkama Češkama zkoušely čtení Kafkových textů. Příští úterý se totiž koná tzv. Café Langues, taková kulturní událost, při které jde o propagaci ve Francii netypických jazyků, kterým čeština určitě je. Potom jsem měla kurz frániny, kde jsem se dozvěděla výsledek z mid-term zkoušky (docela ok) a večer jsme šly na soirée des jeux de société. Tady v Rennes je totiž bar s více než 500 deskovými hrami, které si můžete zadarmo půjčit a hrát :)
V dnešním článku uvidíte nový vlog ze sobotního výletu, většinou to dělám tak, že vám napřed ukážu fotky a pak až vlog, ale video tu dlouho žádné nebylo, takže to tentokrát udělám obráceně. Kvůli špatnému zvuku jsem k videu musela dodatečně namluvit voice-over, tak doufám, že to pěkně uslyšíte a bude se vám to líbit!


3 komentářů

  1. Café Langues mi přijde zajímavý, taková událost by se mi líbila :). To je super s těma hrama. Jé, blbnutí a fotky s kamenama by mě taky bavily :D. Moc pěkné video a ta dobrota nakonec, to nám takhle na večer nedělej :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Taková videa mám moc ráda, já tomu cestování moc nedávám, takže mám pocit, jako bych tam byla taky :)

    OdpovědětVymazat
  3. o Carnacu jsme se učili v loňském roce - ty menhiry jsou dechberoucí! tedy alespoň pro mě :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)