New in #56

Ahojte! Kdo mě sleduje na Insta nebo FB už ví, že jsem včera byla nakupovat. No a jelikož se mi tu nashromáždilo víc nových věcí, tak vám je dnes všechny ukážu :) Vím, že new in články jsou oblíbené, tak doufám bude i tento! Já mám tento týden malinko změněný rozvrh, konečně mi vyšel celý týden, kdy nemusím vstávat v 6:40, normálně takto vstávám st, čt i pá. Už mám objednaný autobus domů, pojedu 19.12. a nesmí mi do toho nic vlézt. Ještě samozřejmě nevím data zkoušek, jenže zkrátka musím odjet v pátek, další bus jede v neděli, ale tím jet nemůžu (musím si nechat zkontrolovat pokoj při odjezdu, a to dělají jenom přes týden) a další až v úterý, takže bych přijela domů přesně na Štědrý den, jako dáreček pod stromeček :D No a taky jsem si našla covoiturage (spolujízdu) do Paříže, už za necelých 14 dní mi totiž přijede miláček! Musíme to začít plánovat, takže pokud kdokoliv máte nějaké tipy, co určitě vidět v Paříži, sem s nimi. Mějte se krásně :)


Nízké boty bez podpatku jsem potřebovala, sem jsem si vzala totiž jenom černé na podpatku (blbec). Vybrala jsem si tyto v obchodu Eurodif za 17,50€ a ťapkám v nich snad každý den :)
 Šálky z C&A jste už viděli na Instagramu i na jiných fotkách, zamilovala jsem si je a taky je skoro nesundávám! Jedna stála 9€, což je na šálku docela dost (aspoň pro mě), ale rozhodně toho nelituju, jsou úžasné <3
 Tričko původně ze Zary, které jsem ulovila na bleších trzích za 2€ (pardon za to pozadí, bohužel tady mám hodně omezené možnosti..)
 Miláček od Maupssanta z knižních trhů za 3€, který zatím smutně leží na stolku u postele, nemám na něj čas :( A šampon od značky Petit Marseillais, kterou mi doporučila Bára, určitě o něm ještě uslyšíte a zřejmě mu pořídím i další kamarády. Stál okolo 2,60€.
 Konečně jsem podlehla kosmetice KIKO, pořídila jsem si rtěnku, oční stíny a lak na nehty, který už jsem si včera nalakovala a věřte tomu nebo ne, ale kryje v 1 vrstvě! Jsem nadšená :) Všechny tři věci stály 10,70€.
 Dlouhý splývavý kardigan z C&A, na fotce vypadá tak všelijak, ve skutečnosti je světle šedý a ne tak průhledný, to dělá to, že je to focené v okně.. Jak říkám, omezené možnosti :D Je hrozně moc pohodlný, teploučký a takový, že se do něj chcete navždy zachumlat. Za 19€.
 A poslední, asi můj největší favorit, je tento bílý chlupáč. Podobnou vestičku jsem chtěla už pěkně dlouho, konečně ji tedy mám. Je šíleně měkkoučká, nejradši bych ji pořád hladila! Taky z C&A a taky 19€.

A to je všechno, co jsem si ve Francii pořídila. Zatím :) Napište mi, co se vám nejvíc líbí a jestli máte něco od značky KIKO? A co jste si v poslední době koupili vy?

18 komentářů

  1. ta vestička vypadá krásně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Botičky jsou krásné, taky by se mi takové líbily :-)

    OdpovědětVymazat
  3. O značce Petit Marseillais jsem četla už u báry a myslím, že bych domů táhla půl kufru této kosmetiky :-D Moc se mi líbí ... ehm, asi všechno, ale vedou asi botičky a poslední - vestička :)) Od KIKO nemám nic, ale ne, že bych nechtěla mít :-))

    Měj se hezky :))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  4. Bílá vestička je nádherná, ta se mi líbí nejvíc, ale i ostatní kousky jsou moc pěkný :) Tak ať si tu Paříž pěkně naplánujete. To já vstávám každej den 5:45 :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej to ti nezávidím, já jsem člověk, co se potřebuje pořádně vyspat, jinak mám špatnou náladu! Musím si najít práci, která nezačíná dřív než v 9 jako :D

      Vymazat
    2. A to já takhle vstávám do školy :D Výuka nám začíná od 7 na VŠ :) A než si připravím snídani, svačinu atd. tak to musím vstávat takhle :)

      Vymazat
    3. Ajaj. Jo to chápu, mně taky snídaně a příprava svačiny zabere nejvíc času, tak musím vstávat o hodně dřív :D

      Vymazat
  5. Bel-Ami som čítala, dobrá knižka :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Topánočky prekrásne :))

    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Opravdu krásné nákupy. Moc se mi líbí to tričko a chlupatá vestička. Kiko rtěnku jsem si nedáno pořídila taky a musím říct, že za ty peníze je vážně super :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ta vestička vypadá skvěle taky bych si jednu chtěla pořídit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Ach kosmetika Kiko, to ti závidím! :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Značku Petit Marseillais jsem si taky oblíbila, hlavně mandlový sprchový gel. Ten jsem si vezla i domů :) když máš ráda second handy, tak v Paříži jsem narazila na dobrý na Boulevard de Magenta kus od Place de la Republique, kde se dají najít např.levisky za pár euro a za Hotel de ville v Rue de la verrerie (nebo tak nějak) je sekáč, kde mají ceny za kila - kilo-shop.fr. Jsou to spíš takové hrabárny, ale když budeš mít čas, třeba narazíš na něco extra. A jinak krásné a na Paříž docela klidné místo je kanál Saint-Martin/přístav Arsenal a přilehlé zahrady. Hlavně si to tam užij :) Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, mockrát děkuju za tipy, to jsou přesně TY tipy, které jsem chtěla. Jsi zlato :) Přítel má kamarádku, která taky byla v Paříži po sekáčích, tak se zeptáme ještě jí, ale naplánuju i ta místa, která jsi mi napsala. Kanály a zahrady mám moc ráda, tak mrknu i na to. Určitě si to užijeme :) Ještě jednou díky a měj se krásně!

      Vymazat
  11. Já vstávám každé úterý a čtvrtek v 5 ráno, takže nic moc. :D Jinak teď zařizuju výjezd na letní semestr a z těch papírů a příhlášek se mi asi zatočí hlava. :D Nejhorší je přihláška na 9 stran plná údajů, CVčka, motiváku atd. :D

    OdpovědětVymazat
  12. Ta vestička je fakt krásná:) těším se na fotky z Paříže!

    OdpovědětVymazat
  13. Botky i vestička jsou luxusní :))

    http://nela-prochazkova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)