Makeup Revolution paletka Iconic 2

Ahojte! Právě vám píšu zpod peřiny, nabalená v mikině a sibiřkách a stejně mi je zima. V Rennes se totiž solidně ochladilo, začalo pršet a jak už jsem říkala v minulém videu, tak na pokoji nemám topení. Nebo teda já doufám, že tady někde je (v podlaze), ale prostě ještě nezačalo topit. Někdo říká, že v půlce října, od jednoho člověka jsem slyšela, že až od začátku listopadu... Tak doufám v tu půlku října, to už je za týden. Na nedělním bleším trhu, který byl teda obrovitánský, jsem ulovila akorát jedno tričko, na zbytek jsem prostě neměla štěstí. Ale nezoufám, další blešák má být už tento víkend :) Napište mi, jestli jste někdy na bleším trhu byli, mně totiž přijde, že v ČR tohle snad ani neexistuje, maximálně v malém měřítku, jako třeba Blešák na Flédě nebo Hadrárny v Brně. A mějte se krásně!


V dnešní recenzi si proklepnu paletku Iconic 2, kterou jsem si objednala z galaxieprani.cz na popud Péti z LovelyHair. Říkala jsem si, že bych do nějaké paletky s neutrálními stíny mohla investovat a tato mi padla do oka jak odstíny, tak cenou. Kupovala jsem ji za 230Kč, ještě v době, kdy tato značka u nás neměla svůj e-shop. Teď ji najdete za krásných 179Kč :)

 Paletka obsahuje 12 neutrálních odstínů a taky dlouhý aplikátor, který snad nikdo nepoužíváme, protože máme štětce, že ano :) Většina odstínů obsahuje shimmer, úplně matné jsou jen tři - krémový, tmavě hnědý a černý. Je obecně známo, že matné odstíny nemají tak dobrou pigmentaci, což ostatně platí i u těchto. Nicméně obecně je pigmentace této paletky božská (viz fotky dole), stačí mi jednou přejet štětcem přes stín a můžu ho nanést na celé víčko.
 Stíny z paletky Iconic 2 používám vždy s podkladovou bází pod stíny od e.l.f.u a když si je takto nanesu ráno, jsou schopny mi vydržet celý den bez toho, aby se kamkoliv pohly nebo rozmazaly. Večer je odličuju skoro neporušené a nutno podotknout, že ani jejich odlíčení mi nedělá problémy. Co víc si přát? :) Možná malinko bytelnější obal, já tedy s paletkou necestuju, ale obal je celý plastový, tak si dovedu představit, že pokud vám spadne na zem, je po ní.
 Tady vidíte všechny odstíny ve swatchích, prsty jsem přejela párkrát po povrchu stínu a otřela si je o ruku. Vidíte, že pigmentace toho nejsvětlejšího matného stínu malinko zaostává, ale třeba černý matný stín je krásně výrazný!
Já jsem tedy s paletkou moc spokojená a rozhodně vám ji mohu doporučit. A ne, vážně mi nevadí, že to je dupe Naked 2, já bych totiž na Nakedku nikdy neměla finance a tahle Iconic 2 mi naprosto vyhovuje a je za pár peněz :) Dávám 9 bodů z 10 možných (za ten obal).
Dejte mi vědět, jak se vám paletka zamlouvá z mé recenze a pokud ji někdo máte taky doma, jak jste spokojení? A co značka Makeup revolution? Přesvědčily vás recenze všude na blozích ke koupi nějakých produktů?

9 komentářů

  1. Ja mám doma paletku naked 2 (napodobeninu z ebay) a som s ňou veľmi spokojná :) tento týždeň by mi mala prísť paletka essential mattes od Make up revolution, tak sa strašne teším :)
    MORE THAN FASHION

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne farby, jednoduché a zároveň luxusné!

    OdpovědětVymazat
  3. Tady v UK je taky bleší trh dvě hodiny autobusem od nás :) Takže některou neděli se chceme jet podívat :)))
    Jo paletka vypadá fantasticky mám v plánu si nějakou pořídit :)) Mám totiž velice ráda hnědé odstíny :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Něco bych časem určitě chtěla vyzkoušet, paletka se mi líbí :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Hi, how are you?
    You have such an amazing blog!
    I'm totally in love!
    I'll be reading <3
    xoxo Lunaraay

    OdpovědětVymazat
  6. V Olomouci taky bývají bleší trhy, já mám z jednoho supr tričko :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá fakt super, já mám doma MUA v podobných odstínech, ale zatím jsem neměla čas s ní nějak experimentovat. Měj se fajn, Ani. Budeme na tebe s Bárou zítra na srazu myslet ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MUA je určitě taky super! Viděla jsem, že je zítra sraz, já na vás budu taky zítra myslet :) A po Vánocích už bude sraz i se mnou, už se na vás těším. Přeju vám, abyste se zítra sešly ve větším počtu.

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)