BPS holo nailpolish

Ahojte! Minule jsem vám neprozradila nic nového, tak to dnes napravím. Přijde mi, že se mi začínají kupit věci do školy, a to jak tady, tak v Brně. Hlavně různé projekty, exposé, seminárky a spousta domácích úkolů (hlavně z psaného kurzu frániny, pořád nějaký eseje). Asi budu muset začít pořádně makat.. Jinak jsem v úterý byla na pizza party, zaplatila jsem si 6€ a mohla sníst pizzy, kolik chci. Samozřejmě pizza nebyla nijak kvalitní ani tenká, měli to moc dobře vymyšlené, takže jsem možná dohromady nesnědla ani jednu celou pizzu. Ale bylo to moc fajn :) No a včera večer jsme šli bruslit. Ano, večer, ano, bruslit. Byla to taková diskotéka na ledě :) A zadarmo! Bylo to skvělý, moc jsem si to užila. Dnešní ranní vstávání tedy bylo příšerné a ve škole jsem málem usnula. Ještě, že to byly jenom 2 hodiny. A jak se máte vy? Povídejte, přehánějte :)


Minulá recenze na produkt z bornprettystore.com nedopadla vůbec dobře a už tu máme další, tenrokrát na krásný holografický lak, který mi hned padl do oka. Je to taková jemná fialková, skoro bych řekla levandulová, a obsahuje miliony různobarevných třpytek. Na focení mi zrovna vyšlo sluníčko, takže lak vidíte v celé své kráse :)
 S lakem se mi pracuje dobře, má fajn štěteček, takový ani ne tenký ani ne tlustý, zkrátka akorát. Problém nastává u krytí, na fotkách vidíte tři vrstvy, se dvěmi to prostě nebylo ono. Naštěstí docela rychle schne, pokud nanesete vrstvy tenké, takže mu to odpouštím. Za ten krásný efekt, který na nehtech vytvoří :) Pořád se na to musím dívat a nikdy se mi nestane, že by mi to zevšednělo, pod každým světlem totiž lak vypadá jinak.
 Co se týče výdrže, lak mám na nehtech čtvrtý den a už na konci druhého dne se začaly ošoupávat špičky. Dnes už ho asi odlakuju, na některých nehtech to přestává vypadat dobře. Takže výdrž nic moc, hodně průměrná. Ale odlakovává se velmi dobře, to se musí nechat. I když obsahuje třpytky, tak při odlakování to vůbec nepocítíte.
 Vidíte, že je to docela prcek, má jen 6 ml, ale zase po takovémto laku moc často nesáhnete, tak by větší balení bylo i zbytečné. (Jo a toho špinavého okna si nevšímejte, nemám tu prostředky na umývání oken, takže na to prdím O:-) A nevýhodou pevné padesátky je to, že zvýrazní všechny detaily :D )
Zbývá dodat, že holografický lak seženete TADY za cenu skoro 23$, což se mi nějak nezdá. Jsem si jistá, že když jsem si ho vybírala, byl minimálně o polovinu levnější :( Tak to teda nevím, co se stalo, ale tak drahý lak bych si nikdy nekoupila.. Kvůli tomu dávám 8 bodů z 10 možných (cena, výdrž)
Omlouvám se, včera, když jsem článek psala, se musela stát nějaká chyba. Když si kliknete na odkaz, tak uvidíte, že lak stojí 9$, což už je cena úplně na jiné úrovni. Napravuji to a dávám 9 bodů z 10 možných. A už to znáte, pokud si budete cokoliv chtít z BPS objednat, použijte kód DDJ61, díky kterému získáte 10% slevu na nákup.

A vás se ptám, jak se vám lak líbí? A jestli máte ve své sbírce taky nějaký holografický, který se pod slunečním svitem rozehraje všemi barvami? Těším se na vaše komentáře :)

11 komentářů

  1. Lak je moc pěkný, ale ta cena je na lak docela vysoká. Kdyby stál aspoň polovinu, tak bych si jej možná pořídila, ale za čtyři stovky? :-/

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Maru, klikni si na ten odkaz. Včera, když jsem článek psala, se musela stát nějaká chyba!! Lak stojí 8.99$, což už je cena úplně někde jinde :) Omlouvám se, ale má chyba to úplně nebyla.

    OdpovědětVymazat
  3. To zní super, na diskotéku na ledě bych se taky někdy klidně vypravila :D :) a lak je moc hezký, i když já na ty třpytivý moc nejsem, no a cena je teda docela šílená :/

    OdpovědětVymazat
  4. Lak má teda úžasnou barvu, ta se mi líbí moc :) Mmm pizza párty, to muselo být super
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem se měla minulý týden hodně školně, psala jsem první zápočtový test - a to zrovna z matiky, která mi nikdy moc nešla.. Už to mám za sebou a teďka už budou ty příjemnější testy :)) Jako večerní bruslení a pizza party bych si také nechala líbit :-)))

    Ten lak je opravdu krásný, škoda té výdrže - já jsem na lakování strašný lenoch :))
    Měj se hezky :))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ten lak vypadá opravdu božsky!!! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ten je krásný! :) kdyby sis tam něco objednávala určitě dej vědět přidala bych se.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)