Vlog #2 - Pointe du Raz, Quimper

Ahojte! Tak zase uběhly dva super dny od posledního článku. Včera jsem měla školu od rána do večera a večer jsme šli s Erasmákama na večeři zadarmo, spojenou s představením typických bretaňských tanců a hudby (fotka na Insta). Včera jsem taky měla první hodinu angličtiny a dost jsem se bála toho, jak ten učitel bude mluvit, ale naštěstí mluví pořád anglicky a dobře! První Francouz, který mluví fakt dobře anglicky :D Vypadá to, že tyhle hodiny mě budou bavit. Jinak se pokouším už dva dny vytisknout si novou Learning agreement, ale tady ve škole prostě nefunguje tiskárna. Tak si za to budu muset asi zaplatit někde v copycentru (a 10 centů za jednu A4 je jako docela dost!). A co vy, jak se máte a jaké máte plány na víkend?

Užijte si nový vlog, naposledy vás "otravuju" s tímto výletem. Zítra mířím na Mont St Michel, tak se těšte brzo na další vlog a fotky :) A taky na článek s mými poznatky, jako první z oblasti jídla (protože čím jiným bych mohla začít, že).

6 komentářů

  1. Krásný místo, tam bych mohla sedět hodiny a jen tak čučet :). Já si užívám ještě poslední týden klidu prázdnin a o víkendu jdu na brigádu. Tak se tam měj krásně a užívej si dál :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. vyšlo vám perfektní počasí :) ten šum moře bych mohla poslouchat pořád! u té poslední části je hrozně vtipná ta kytka za Tebou :D vypadá to jako nějaká čelenka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vyšlo! Pořád je tu tak nádherně, nechápu to. A tyjo, té palmy za mnou jsem si vůbec nevšimla, až jak jsi to napsala, tak je to fakt docela vtipný :DD

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Nepovídej! Budeš mi to psát ke každému vlogu? Jenom abych viděla, že tvůj život je nudný a ty mi ten můj současný závidíš?

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)