Vlog #1 - Kampus Beaulieu, Longchamps

Ahojte! Protože už chci konečně publikovat tento vlog, tak je tu článek i dnes. Doufám, že vás to těší :) Já jsem si odseděla hrozně nudné 4hod ve škole, pak se (opět) výborně najedla, měla jsem první palačinku tady. Za chvilku se chystám do města, pojedu si koupit dva krásné šátky do C&A, do kterých jsem se zabouchla na první pohled. To je tak, když sháníte balerínky a nakonec si koupíte úplně něco jiného, znáte to, že ano :) Potom se sejdu s Bárou, kterou jsem zmiňovala včera ve článku a s ní a dalšími lidmi pojedu zítra na výlet na západní pobřeží, Pointe du Raz. Odtud bude určitě další vlog a mám jich v plánu víc, tak se těšte! A mějte krásný víkend :)


8 komentářů

  1. Vlog som videla už ráno, užívaj si to tam! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Podle vlogu to vypadá krásně a palačinku ti závidím!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. z videa bych ani neřekla, že jsi ve Francii. Vypadá to jako u nás. Je fajn, že sis tam našla i čechy s kterými můžeš trávit čas. O článek níž jsem četla,že jich tam máš požehnaně a zatím víc než francouzsky mluvíš anglicky a česky. :D To se fakt síla. Zase mezi svýma se ten čas tráví líp. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, tady ta krajina i z vlaku je jako u nás, i takto ve městě nepoznáš rozdíl :) Ano, je jich tu strašně moc a je to tak nějak jednodušší trávit čas s něma, ale musím si to zakázat a prostě se do té frániny vrhat, jinak tu budu v podstatě zbytečně :D

      Vymazat
  4. Moc povedený vlog :). Je super, že to máš od kolejí kousek do parčíku. Budu se těšit na další
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. spíš než jako u nás mi to hodně připomíná Německo - i tam jsou v neděli zavřené všechny obchody. to jsem úplně nenáviděla! :D jsem moc zvědavá na další vlogy :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já byla v Rennes před dvěma lety a taky bydlela na Beaulieu, úplně se mi stýská!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aaaaa tak to je šílený, že jsi taky bydlela v Beaulieu! Věřím, že se ti stýská, já už to cítím po měsíci, že z tadyma nebude chtít odjet :(

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)