Erasmus trip #2 - Mont Saint-Michel

Salut, mes chers lecteurs :) Dnes už se nám tady trochu ochladilo, i když sluníčko pořád svítí. Včera tu dokonce poprvé pršelo, zrovna, když jsme byli na barbecue. Grilovali jsme si kuřecí stehýnka, která mi dal nějaký kluk z Maroka, jen tak. Že prý z náboženských důvodů nemůže jíst kuře, tak jestli to nechci. A pak z lednice vytáhl pakl 11 kuřecích stehen :D Tak jsem podarovala holky a užily jsme si super odpoledne. Ale v dnešním článku vám přináším fotky z mého dalšího sobotního výletu, tentokrát na Mont St-Michel, druhou nejnavštěvovanější památku ve Francii. Pojďte na ně mrknout!



 Hned, jak jsem viděla ten odraz ve vodě, tak jsem věděla, že z toho bude nádherná fotka. No řekněte, nevypadá to jako z pohádky? :)
 S úsměvem na rtech, sluncem ve tváři a větrem ve vlasech <3 A taky s "Merde" na tričku :D Nejradši bych ho tady nosila pořád, ale zatím mi na to nikdo nic neřekl, občas vidím lidi v MHD, jak se to snaží přečíst a usmějou se, ale žádnej komentář :D








 Hihi, pardon, ale ten krb k tomu naprosto vyzýval.. Takže: Příčná ulice!








 Na blbosti mě užije!
A ještě jedna fotka před odjezdem.

Na víc informací a záběrů se těšte ve vlogu, už je sestříhaný a nachystaný na YT. Jelikož ale potřebuju zveřejnit jeden nehtový článek, tak se na vlog těšte asi až ve čtvrtek. Potom mám ještě sestříhanou "room tour" z mého pokojíčku na kolejích a už mám skoro natočené i další video, tím se nechte překvapit. Je toho hodně, ale já doufám, že vás to baví, stejně tak jako mě baví tyto články pro vás chystat :) Děkuji za dosavadní podporu a krásné komentáře!

14 komentářů

  1. Jééééé! Tam si přeju jet už asi 4 roky :-) Nádherné místo, překrásné fotky a na video už se nemůžu dočkat!

    OdpovědětVymazat
  2. Další dávka krásných fotek.. :-) Krásné místo, o uličkách ani nemluvím :-) Tričko je super :-D Neumím francouzsky, takže mi význam došel až po anglickém "dovětku" a musím říct, že mě to rozesmálo a pravděpodobně to je i pravda :-D
    Těším se na další články :-))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že tě to rozesmálo, já když to viděla poprvé, tak jsem věděla, že to na něčem musím mít. Tak mám tričko :D A tady "merde" říká každej, dokonce i učitel ve škole. A zní to TAK dobře :D

      Vymazat
  3. Páááni, to je kouzelné místo! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle články mě baví a těším se na ně :). To je krásný místo, fakt nádhera
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. moc pěkná příroda. Taky jsem ted na Erasmu, mimochodem též z MU, ale pořád si tu nějak nemůžu zvyknout. Těším se na další články :)
    PS: a tričko je chic :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tomísto mně okouzlilo už jak jsem viděla vlog Lary z Mondberg Vienna.
    Tričko je fakt super :D

    OdpovědětVymazat
  7. krasne miesto, velmi ho chcem navstivit :)

    OdpovědětVymazat
  8. Páni! Tam je to vážně moc krásné! :) Super fotky.

    OdpovědětVymazat
  9. krásné fotky, tobě to tak všude moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  10. Božínku nádherné fotky! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuju vám za milé komentáře, jste zlatí :)

    OdpovědětVymazat
  12. tohle místo jako bych už viděla v nějakém filmu! je opravdu dechberoucí a fotky jsou nádherné :) to francouzské ovzduší Ti prospívá - moc Ti to sluší.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)