Vlog z Brugg a Londýna

Ahojte! Dnes jsem si byla do drogerie Teta pro suchý šampon Dove a taky ten jejich krémový antiperspirant, který funguje naprosto stejně jako má oblíbená Rexona. Na oboje jsem měla slevu 40% :) Ráno mi přišel balíček s krémem na ruce na testování a byl u něj milý vzkaz psaný ručně, tak mě to moc potěšilo. Pak jsem vařila oběd - těstoviny se špenátem a rajčátky, moc dobré to bylo a asi sem přidám i recept, pokud byste měli zájem? :) Mám v zásobě hodně článků i videí, tak se máte na co těšit!

Dnes si přijdou na své ti, kterým ještě neleze krkem naše dovolená, a taky ti, kteří mají rádi vlogy a dlouhá videa! Raději ani nebudu počítat, kolik času jsem nad tímto vlogem strávila, jenom budu doufat, že tu moji práci oceníte a vlog se vám bude líbit :)

15 komentářů

  1. Krásný vlog. Já jsem byla takhle 4 roky zpátky se školou na týden na zájezdu i s průvodcem. Jeden den jsme strávili v Bruselu, přespali v Calais ve F1 a trajektem do Anglie. 2 dny jsme byli v Londýně, přespávali jsme různě ve F1 a u rodiny. Navštívili jsme, ale více měst - Canterbury, Lincoln, Brighton, Cambridge, Oxford, Whitby, Stratford upon Avon, York - trávili jsme dost času v autobuse, ale stálo to za to, viděla jsem toho spousty - navštívili jsme několik hradů např. Warwick a moc se mi tam líbilo :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to zní úplně skvěle, ten začátek jsme měli dost podobný, akorát vy jste byli v Bruselu. Tam bych se taky chtěla podívat. A ta města v Anglii a ty hrady musely být taky kouzelné, rozhodně to stálo za to, co? :)

      Vymazat
  2. tak tohle je něco pro mě ♥ úžasné Aničko!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Pekne video :) mozem sa spytat odkial je ta hudba? diky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to něco z knihovny youtube, tam jsou písničky, které si můžeš volně stáhnout do videí :)

      Vymazat
  4. strašně povedené video:) moc se ti povedlo♥

    OdpovědětVymazat
  5. jéé super! měli jste se tam určitě krásně podle fotek a videa:)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný video :) Pěkně sis s tím vyhrála
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj já se chtěla zeptat , kde přesně se nachází ten obchůdek s bonbony??:) Ten vypadá fakt skvěle nejspíš bych ho celý vykoupila.. :D díky Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to v Bruggách naproti bývalé nemocnice sv. Jana, na takovém menším náměstí se stromy a paloučkem na sezení :)

      Vymazat
  8. Tak to je super video :) Akorát by mě zajímalo, jak jste došli od Piccadilly Circus k Primarku? :) Já tam pěšky ještě nikdy nešla a docela bych to vyzkoušela :D Jinak, doufám, že ukážeš, co jsi nakoupila :o))

    Dobré ráno,
    http://skills-of-art.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Měli jsme mapku, tak jsme prostě šli podle ní, Tom má dobrej orientační smysl, takže jsme se neztratili :) Už si to přesně nepamatuju, to bych ti musela napsat i názvy ulic a ty fakt nevím :D A určitě ukážu, brzo bude haul :)

      Vymazat
  9. parádní zájezd a ráda jsem si udělala malý výlet do Londýna prostřednictvím Tvého videa :) ten chlapík na kole mě pobavil :D mně octovky šíleně chutnají, mohla bych se jich užrat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo ten chlapík byl výbornej, jsem si ho všimla až potom ve foťáku, myslela jsem, že se počůrám smíchy :D A s těma octovkama to je fakt 50 ne 50, buď je miluješ nebo nesnášíš :D

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)