Talika sérum na zadeček Back up 3D

Ahojte! Venku je konečně zase krásně, odpoledne s přítelem jedeme za kamarády na chatu, grilovat, pít, tančit, zkrátka se bavit. Hrozně moc už se těším, stejně tak jako do Brugg a Londýna, kam odjíždíme ve středu :) Mám dost připravených článků, takže tu mrtvo určitě nebude a jak přijedeme, tak se těšte na spousty fotek a taky video - plánujeme točit vlog. Napište mi, kam se na dovču chystáte vy nebo už jste byli?



Když mi v balíčku od krasa.cz přišlo tohle sérum, hned jsem si v hlavě začala představovat, jak asi bude vypadat recenze (ne, fotku mého nahého zadečku tu opravdu neuvidíte, i když by to určitě přilákalo velkou pozornost :D). Sérum mi přišlo ve dvou malinkých pytlíčcích, z nichž každý měl 3ml. Plné balení séra obsahuje 50ml, tudíž už nyní je vám asi jasné, že z takového pidi množství jsem neměla zrovna možnost něco vypozorovat.
Sérum obsahuje tyto aktivní rostlinné látky: guggulu (extrakt z indického keře, který se v ajurvédském lékařství používá po celá tisíciletí) - zlepšuje hutnost pleti a zadečku dodává sexy plný tvar; kůru ze stromu ngalama - působí jako silný antioxidant se zpevňujícím a vyhlazujícím účinkem, který bojuje proti stárnutí pleti; marulový olej - bohatý zdroj vitamínu E, vyživuje a zjemňuje pokožku; zázvor - stimuluje mikrocirkulaci, odvodňuje a účinně bojuje proti celulitidě; výtažek z žita - posiluje mechanickou odolnost kůže, kterou zároveň vypíná a pozvedá
Sérum slibuje viditelně zpevněnou a vyhlazenou pokožku bez celulitidy, štíhlejší postavu a smyslnější křivky.
 Jeden 3ml pytlíček mi vystačil cca na 4-5 namazání zadečku, dohromady jsem sérum tedy používala cca 10 dní. Já teda musím říct, že jsem zadek vždycky měla hezký a docela pevný, po použití séra vidím možná ještě malinko zlepšení. Pokožka je rozhodně pružnější a zodpovědně mohu říci, že je na dotek jako dětská prdelka :) Co se týče pozvednutí hýždí, to nemohu posoudit, tady žádný rozdíl nevidím, extra zázrak se nekoná. Jak už jsem psala dříve, musela bych sérum používat dlouhodoběji, abych mohla posoudit výsledky adekvátně. A taky, je mi 20, takže gravitace u mě ještě nepůsobí, tudíž nepotřebuju zadek zvedat a zpevnit O:-)
Sérum Talika na zadeček seženete na webu za 1295Kč, obsah je tedy 50 ml. Myslím si, že cena je adekvátní, popravdě jsem ji čekala i vyšší, tato různá séra se pohybují v řádech tisíců. Já osobně bych si to nekoupila, není to nic, co bych potřebovala. Nicméně pokud nejste se svým zadečkem spokojeny, tak bych do tohoto určitě šla. Napřed zkusit toto a pak až kdyžtak liposukci, no ne? :D
Bodové ohodnocení s dovolením vynechám, nebylo by to spravedlivé.

A co vy, máte s nějakým sérem, at už na zadeček či třeba na poprsí nebo na řasy, zkušenost? A znáte značku Talika, která vznikla v Paříži?

8 komentářů

  1. Ještě jsem žádné krémy nebo sera nezkousela, nějak tomu nevěřím ale tak možná někdy :-). Cestování si užij, nás čekají výlety spíše teď v srpnu

    OdpovědětVymazat
  2. Značku Talika jsem ještě nikdy neslyšela.. Zkušenosti zatím se sérem nemám.. Ale tenhle se mi zamlouvá ..! Tohle malé balení se dá taky normálně koupit nebo tak?? :) Díky za tip.;) Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo.. a užij si Londýn je tam krásně!:) Z.

      Vymazat
    2. Myslím, že nedá, asi to bude neprodejný vzoreček, na krasa.cz mají jenom to 50ml balení. A děkuju, už se do Londýna těším :)

      Vymazat
  3. Zn. Talika znám, ale nic jsem od ní zatím neměla.
    Jinak se mi líbí, jak sis pochválila svůj zadek - to se jen tak nevidí, každý se jen kritizuje a zpochybňuje na sobě všechno možný. Palec nahoru :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, se zadkem jsem nikdy neměla problém, tak proč si ho zbytečně hanit. Každý určitě bojuje s něčím, co se mu na sobě nelíbí, ale zbytečně kritizovat všechno, to já taky nemám ráda..

      Vymazat
  4. Koukala jsem přímo na TALIKA e-shop. Docela drahé věci-což o to. Teď už jen jestli jsou účinné.
    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  5. mě tyhle séra a jiný věcičky asi nikdy nepřesvědčí, gravitace je gravitace a bohužel/bohudík jsme pouze lidé, takže stárnutí a ochabování pokožky k nám patří, ať chceme nebo ne :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)