L'Occitane shower scrub Amande

Ahojte! Tak jsem dnes byla naposledy v práci. Sakra, bude mi to chybět a vůbec není jistý, že mě vezmou zpátky po Vánocích, jak přijedu. Takže to vypadá, že jedna velká etapa v mém životě končí a od nového roku si budu shánět brigádu novou, už určitě v Brně. Včera jsem se už rozloučila s rodinou Toma, byl to moc fajn večer, s vínkem a fotkama z našich dovolených :) No a ode dneška přesně za týden jedu! To uteče jako voda... Co plánujete na víkend? My půjdeme na hřiby konečně a pak mi přijedou kamarádky z Brna na návštěvu :)


Oficiální popis: Jemný peeling obohacený o mandlový olej a kousky drcených skořápek jemně odstraňuje odumřelé buňky, prokrvuje a čistí pokožku, která je tak neuvěřitelně hladká a perfektně připravená pro aplikaci další péče.
Peeling opravdu obsahuje kousky drcených skořápek mandlí a po mandlích i voní, nutno podotknout, že božsky :) Není ho ani potřeba tolik, docela dobře pění a na pokožce je příjemný. Rozhodně nemusíte nijak dřít, stačí jej jemně vmasírovávat do pokožky.
Plusové body má peeling za uzávěr, kterým stačí pootočit a peeling vám vyleze malou dírkou, díky které se vám nestane, že by peelingu vylezlo moc. Když uzávěr otočíte zpátky, už vám nevyteče nic, takže peeling můžete mít s klidem postavený na vaně :) To, že má peeling celkově překrásný obal, asi nemusím zdůraznovat, už u předchozích recenzí L'Occitane výrobků jsem psala, že ty jejich obaly prostě žeru!
Tady ještě vidíte detailní záběr konzistence peelingu, která je vskutku ideální - ani tekutá, ani moc tuhá, jak už jsem psala, skvěle pění a krásně se vmasírovává do pokožky. Když po použití tohoto peelingu vylezu ze sprchy, mám pokožku jako dětskou prdelku. Zbavenou odumřelé kůže, jemnou a hlavně hydratovanou, takže necítím potřebu se něčím namazat (i když co si budeme povídat, já se nemažu ani tak :D). A ještě k tomu pokožka krásně voní po mandlích. Sice ne moc dlouho, ale to ani není v popisu peelingu, to je pouze příjemný bonus.
Peeling má 200ml a za cenu 395Kč ho seženete TADY nebo v prodejnách L'Occitane.
Já nemohu jinak než 9 bodů z 10 možných (bod dolů za vyšší cenu; u scrubu Guy de On mi zkrátka chyběly ty hrubější částečky, bez nich to pro mě není scrub/peeling)

7 komentářů

  1. Jéé zaujal ma hned z fotky a omnoho viac po prečítaní...tá cena je naozaj vysoká ale pri takomto produkte ju ani moc nevnímam :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá teda dobře! :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Téda, to Ti to uteklo, za týden už pryč :) Já se budu těšit na články z Francie
    Peeling vypadá pěkně, moc se mi líbí balení :)


    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Moc nevím, co se děje podle prvního odstavce, nicméně peeling vypadá super :-) Mám je ráda a mandle tuplem :) Za tu cenu bych ale taky bodík určitě strhla.. Jinak, látka v pozadí, to jsou povlaky z Ikey? Hrozně se mi líbí a nemůžu si přesně zařadit, kde jsem ji viděla :D

    Hezký večer,
    skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co konkrétně myslíš? Že jedu pryč nebo s tou prací?
      Ano, v pozadí je povlečení z Ikei, má ho snad skoro každá blogerka. Mně se to jejich povlečení šíleně moc líbí, zatím mám teda jenom 2, ale beztak brzo další přibudou :)

      Vymazat
    2. S tím, že jedeš pryč :-) Ale už jsem pochopila z následujícího videa.. :-) To vůbec nevadí, že to povlečení má každý - to akorát dokazuje, jak je hezký :) Já mám z Ikey zatím čistě bílý (čím světlejší barvy, tím lépe se mi spí) a jsem s ním moc spokojená. Na zimu se chci ale podívat po nějakém teplejším, nejlépe flanelovém :)

      Hezkou neděli,
      skills-of-art.blogspot.com

      Vymazat
  5. ja pílingy zbožňujem a tento vyzerá ozaj super :)

    http://beautiful-savage.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)