Otevírání červnového brandnooz boxu / Unboxing

Ahojte! Právě jsem dokončila svoje první cake pops, které se opravdu vyvedly a asi jsem je nedělala naposledy :) Fotka je na instagramu, recept čekejte brzo tady na blogu. Včerejší výlet do Prahy se vyvedl, focení sice nebylo úplně dle našich představ, ale nakonec to dopadlo slibně, výsledek určitě brzo uvidíte :) Pak jsme si prošli centrum a navštívili kavárnu Neustadt, ale o tom někdy příště, budu dělat celý článek o včerejším dni. Dnes se mrkněte na video, kde rozbaluju nový brandnooz box.

Já jsem z červnového brandnooz boxu nadšená, hodně mi padl do noty. A co na něj říkáte vy? Nenudí vás už tato videa? Tohle je totiž předposlední video s boxem, objednám si ještě červencový a pak už konec. Mrzí mě to, ale do Francie jaksi nedoručují :D
P.S.: Stáli byste o video na téma Erasmus? Jak vypadá ten proces a zařizování okolo toho? Podle mě by to mohlo být zajímavé, spousta lidí si totiž to zařizování kolem a kolem neumí představit. Řeknou si "jedu na Erasmus, super" a pak čumí jak chleba z tašky, kolik je toho potřeba oběhat a zařídit. Tak mi dejte vědět v komentářích, díky :)

9 komentářů

  1. :D máš pravdu, taky jsem loni čuměla jak chleba z tašky, když mi ve škole nikdo nebyl schopen nic říct a s ničím poradit a já jsem si musela všechno zařizovat sama :)
    ...a těším se na příspěvek z Prahy! :) určitě jste si to výročí užili:))

    OdpovědětVymazat
  2. Každým jedným takýmto videom mi robíš chute na niečo naozaj skvelé znova a znova ! :D Mňam ! ♥ Brala by som z toho všetko a skutočne rozmýšľam nad kúpou tohto boxu :3

    OdpovědětVymazat
  3. Obsah boxu je povedený :) Určitě bych články na téma Erasmus uvítala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mi box chodí a jsem sním spokojená. Baví mne ten moment prekvapení

    OdpovědětVymazat
  5. Ten bylinkový ocet kupujeme už delší dobu a do salátků je naprosto super! :)
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ráda slyším, zatím jsem ho nevyzkoušela, protože jak pořád prší, tak potřebuju vydatnější jídla než saláty. Ale věřím, že se brzo zase oteplí a saláty začnou frčet :)

      Vymazat
  6. Je super :) chtěla bych zkusit ty brambůrky, vypadají skvěle :D Asi si další box objednám taky. Ale mám strach, že tam při mém štěstí budou zrovna nějaké blbosti :D Video o Erasmu by bylo super :) a těším se na příspěvky z tama :)

    OdpovědětVymazat
  7. po těchto brambůrkách se sháním už asi tři týdny, protože přítel naprosto miluje kombinaci tatarky&kečupu :D mě to přijde dost divný, ale chci mu udělat radost, tak jakto, že ho sakra nemůžu nikde sehnat?! :D
    video o Erasmu by mě moc zajímalo, Ani :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na ty brambůrky viděla reklamu, ale popravdě v obchodě jsem je taky zatím nikde neviděla :D
      Video o Erasmu teda naplánuju a bude :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)