New in #55

Ahojte! Tak jsme si v Brně užili naprosto skvělej večer s lidma z Colours a nejlepším Fénixem (já to pivo miluju), já si potom úspěšně vyzvedla karty v bance (jsem o tři kreditky bohatší, ha!) a ted už jsem zase doma a dnešek trávím v práci. Ještě řeším další zmatky okolo busu do Francie, protože to je jinak než by mělo, takže nakonec ani nevím, jakým způsobem se tam dopravím. No, za měsíc přesně už tam budu, je to neuvěřitelné :)


Batůžek - ebay (odkaz), cca 290Kč; crossbody kabelka - Sinsay, 99Kč; espadrillky - Sinsay, 89Kč
To jsou ceny, že? Sinsay jsem navštívila v Ostravě, ukázala ho i kamarádkám a všechny jsme si něco odnesly, nutno podotknout, že všechno za úžasné ceny :)
 Tílko - H&M, 150Kč; balzám na rty - galaxieprani.cz, 39Kč; lipstain Astor - galaxieprani.cz, 59Kč; sportovní podprsenky - H&M, každá 30Kč; sůl do koupele na nohy - Balea, 22Kč; krém na ruce - Oriflame, dárek k svátku
 Paletka Revolution Iconic 2 (dupe Naked 2) - galaxieprani.cz, 219Kč; svetr - F&F, 89Kč (!!! Byl zlevněný z 500Kč na takovou směšnou částku, nemohla jsem ho tam nechat, už myslím na tuhou zimu v Rennes.); sukně - H&M, 70Kč (Líbí se mi, jak je vzadu delší, tyhle sukně se mi totiž vždycky vyhrnují při chůzi, tak tu prodlouženou délku ocením.)
 Pyžamo - Lidl, 150Kč (Už mám z Lidlu čtvrté pyžamo a asi už nechci jiné, miluju jejich pyžama - potisky i materiál ♥); lak na vlasy - Garnier, 60Kč; termální voda - Balea, 60Kč; sprchový scrub s vůní mandle - L'Occitane, poskytnut ke zrecenzování
Náhrdelníky - oba z ebay (odkaz a odkaz), každý za směšný 1$, tedy cca 20Kč

Já jsem s letošními nákupy ve slevách moc spokojená, jak vidíte, nakoupila jsem skvěle a za dobré ceny. Ted už jenom udělám nálet na Primark v Londýně a budu doufat, že tam konečně najdu ideální bílou košili, kterou oba s přítelem sháníme už hrozně dlouho a neúspěšně. Tak držte palce! Ostatně z Londýna i z Brugg plánuju natočit vlogy, tak se máte na co těšit :)
A co jste si naposledy koupili vy?

27 komentářů

  1. už kolikrát jsem si chtěla zajít do lidlu pro pyžamo a vždycky se na to nějak vykašlu, protože je skoro nenosím i když jich mám dost :D :D

    OdpovědětVymazat
  2. Fakt skvělý úlovky!!
    Líbí se mi snad všechno, ale nejvíc asi ten první náhrdelník, batoh a kosmetika:)

    http://charmed-all.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ty náhrdelníky mě moc zaujaly! Jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat
  4. No teda tvoje nákupy jsou super levný a sehnala jsi moc pěkný věci :-) Pyzama z Lidlu mám dvoje a jsem taky spokojená.

    OdpovědětVymazat
  5. Velmi pěkné úlovky! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ha taky jedu na podzim do Londýna, děsně se tesim! A moc pekne veci, hlavne batoh <3

    OdpovědětVymazat
  7. super ulovky za super ceny.... uplne me to ted laka jit nakupovat ale setrim :D

    OdpovědětVymazat
  8. Tyjoo, zítra jedu do Prahy, tak doufám, že něco super pořídím. Ty si nakoupila skvěle!

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné věci ! Ten batůžek je rozkošný, stejně jako náhrdelníky, taky chci objednávat z ebay :( :D Ale pořád ne a ne se k tomu dokopat.

    Už se těším i za tebe, až budeš na Erasmu, doufám, že bude hromada článků ! :D Sinsay plánuju navštívit, nikdy jsem tam nebyla. Doufám, že tam mají i větší velikosti, většinou mám s tím problém, buď nejsou vůbec, nebo jsou ve větších velikostech samé hnusné věci :D Díky tomuto mi nejvíc vyhovuje F&F, ale zdá se mi, že v poslední době tam mají houby..

    Pyžamo z Lidlu je krásné :) Já mám z Anglie svoje nejoblíbenější růžové tepláky na spaní s jednorožcema :D Jinak spím ve volných kraťasech a v trikách s nápisy, třeba konkrétně teď v tomto: http://www.tricoaie.com/image/cache/data/tricou-game-over-bani-302x350.jpg :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Sinsay mají věší velikosti, kamarádka si tam kupovala myslím bundičku i top :) A s tím názorem na F&F souhlasím, poslední dobou se mi tam líbí máloco..

      Vymazat
  10. Krásné věci! Ten batůžek by se mi moc líbil :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Jéé takových krásných věcí :) Já jsem si v F&F koupila svetr před vánoci, také bílý :) a zamilovala jsem si ho tak že ho mám nejraději ze všech. Jinak už také přemýšlím nad zimou a už si asi moc letních věcí nekoupím, přeci jen zima je delší a skoro pořád :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ty bláho to jsou fakt skvělé ceny :). Ještě mají ty sportovní podprsenky v h&m? Pro ty bych si šla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pájuš, tak to netuším, ted když jsem byla v Brně, tak jsem se do H&Mka nedívala. Musíš zkusit a uvidíš :)

      Vymazat
  13. Ehm.. dovol abych dodala, že sice sinsay je levný, ale kvalita (bot) je nic moc.. (Měla jsem dvoje boty ze sinsay a zhruba za 1měsíc se totálně rozpadly) :) A máš pravdu, že v Lidlu mají skvělé pyžama ..Mám jich taky moc..:D Jo a ještě můžu se zeptat, ty dostáváš normálně nějaké věci ke zrecenzování?? :) Děkuju. Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, já s tím počítám, že se to za chvilku rozpadne, ale nevadí mi to. Espadrilky jsou stejně záležitost léta :) A ano, pravidelně dostávám různé produkty k testování a zrecenzování, napravo ve sloupečku mám všechny spolupráce vypsané (bannery) :)

      Vymazat
  14. ... Si skvelá blogerka!!!! Sledujem ťa od začiatku čo si začala;) .. Veľa si sa zlepšila ako vo fotení tak vo videu atď :) Začínam taky s blogom a chcela som sa ťa opýtať, keď si začínala ako si na seba "dala vedieť": D? :) Ďakujem ti budem rada za všechy triky, tipy: D :). Kdyžtak muj mail: barusss111@centrum.cz .. DĚKUJU
    Barbora

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barčo, mockrát děkuju, jsem moc ráda, že to zlepšení jde vidět :) Začínala jsem před víc než 3 lety a ze začátku jsem byla ráda za každého čtenáře, úspěch se dostavil až poměrně pozdě, to nejde jen tak. Snažila jsem se hodně komentovat ostatní blogy, ale ne stylem "ahoj, sluší ti to, mám nový blog xyz, mrkni ke mně". Naopak je třeba psát komentáře k tématu, na jejichž autora klikne daná blogerka daleko častěji než na dříve zmíněný typ komentářů ;)

      Vymazat
  15. Ahoj,
    chtěla jsem se zeptat, jak je ten baťůžek veliký? Je to taková taková ta normální velikost batohu nebo je zmenšený? :) Popřípadě vejdou se tam velký sešity? :DD
    Děkuji za odpověď :)
    Jinak sleduji tvůj blog dlouho a líbí se mi, že se neorientuješ jen na jednu věc! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, batůžek je v klasické batůžkové velikosti, sešity A4 se tam bez problému vlezou, i netbook, který tam plánuju tahat :) Jsem s ním zatím moc moc spokojená!
      A mockrát děkuji za pochvalu, někomu se to líbit nemusí, tak jsem ráda, že se najdou i tací, které takto rozrůzněný blog baví :)

      Vymazat
  16. pěkný úlovky, nejlepší je rozhodně ten svetr! :D :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ten batoh mě hodně zaujal, přemýšlím, že bych si ho taky objednala. Je trochu bytelný, vydrží? A teda ty sportovní podprsenky z H&Mka za třicet, to je něco. Ty vždycky ty nákupy tak skvěle vychytáš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Táhla jsem v něm 2 Pepsi coly (1,5l každá), 3 Frisca a ještě další jogurty atd. Prostě docela dost těžkej nákup a batoh se ani nehnul. Takže první zátěžovou zkoušku vydržel. Ted ho potáhnu do Londýna a budu s ním chodit celej den, tak uvidíme, ale věřím mu :) Za ty prachy si ho určitě objednej!
      A s těma podprdama jsem mega spokojená, jsem hrozně ráda, že jsem si je tam mezi těma haldama oblečení našla :)

      Vymazat
  18. Tak ted nevím, jestli na tu stránku vůbec klikat, abych taky ještě neodlehčila kreditce :D

    OdpovědětVymazat
  19. nedávno jsem si z ebay objednala podobný batůžek, jen v takové melounové barvě a je suprovej! :) na naši turistickou dovolenou mi skvěle posloužil. to pyžamko z Lidlu je božííí <3 jsem moc zvědavá na outfit s tou sukní, vypadá moc pěkně, k tomu bílému svetříku by se klidně hodila ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)