L'Occitane krém na ruce pivoňka

Ahojte, dnes se nebudu nijak vykecávat, protože se nic zajímavého neděje. Akorát řešíme zájezd do Londýna, už máme asi i vybráno, tak už to jen objednat a zaplatit :) Dejte mi vědět, kam se o prázdninách chystáte vy?


Dnes vám představím druhý produkt, který jsem díky spolupráci s L'Occitane mohla otestovat. Vybrala jsem si krém na ruce s vůní pivoněk. Tuto vůni naprosto miluju, kdysi dávno jsem v (tehdy ještě) Senzaboxu měla miniaturku parfému právě s vůní pivoněk, a ta vůně mi učarovala. Za vůni tedy rozhodně jednička s hvězdičkou :) A to samé i za obal - krém mi přišel v papírové krabičce a samotná tubička je hodně vymazlená a vypadá vkusně. Miluju ten šroubovací uzávěr a to, že je tubička stříbrná ♥
 Krém na ruce obsahuje bambucké máslo a olej z jader hroznů. Napomáhá ruce vyživovat, chránit a změkčovat a zanechává na nich příjemnou vůni pivoněk z Drôme z Francie.
 Krém má naprosto vyhovující konzistenci, není ani tuhý, ani vodový. Z dlaně nestéká, hezky se rozmazává, ultra rychle se vstřebává (vážně, jako by pokožka mých rukou tu vůni taky milovala a v okamžiku ji do sebe nasála :D) a na rukou nezanechává žádný mastný film. Problém nastává s hydratací, protože tím, jak se krém rychle vstřebá a nezanechá po sobě nic, mám 5 minut po namazání pocit, že se musím namazat znovu. Ovšem jsem učinila zajímavé zjištění, a to, že když si ruce namažu venku, tak tento pocit nemám. Ale doma, kde je docela zima (v mém pokoji extra), se musím mazat skoro pořád. A ten pocit po namazání, že se musím namazat znovu, nepřetrvává pouze s tímto krémem, ale se všemi, které jsem kdy měla.
Závěr - bud mám něco špatně s rukama (jakože se mi docela blbě prokrvují končetiny, takže je to dost možné) nebo jsou všechny krémy, které jsem kdy zkusila, úplně na prd (a tomu se mi nechce věřit).
Na závěr zbývá dodat, že krém seženete přímo TADY nebo v obchůdcích L'Occitane, mají ho v několika různých vůních (růže, mandle, květ třešně, levandule, verbena) a stojí 425Kč (za 75 ml, menší 30 ml balení seženete za 195 Kč). No, já osobně bych do krému na ruce tolik neinvestovala, ale to je těma mýma rukama, mně připadá krém za 30 Kč stejný jako za čtyři stovky.. Věřím, že normálním lidem se investice do tohoto krému vyplatí, protože je ho potřeba opravdu málo (tak jako na fotce).
Dávám 8 bodů z 10 možných.

A na vás směřuje klasická otázka, jestli s krémy na ruce od L'Occitane máte zkušenost a jakou? A co vůně pivoněk, taky ji tak milujete? :)

5 komentářů

  1. Jejich krémy na ruce jsem zatím nezkoušela, ale nádherné obaly se jim nedají upřít :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/07/new-in-june-2014.html

    OdpovědětVymazat
  2. To se mi taky u jednoho krému od L´Occitane stalo, ale jinak zbylé mi vyhovovaly :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten vypadá božsky tý jo :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi líbí balení krému. Od této značky jsem zatím nic nevyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  5. já měla ten jejich obyčejný. ten byl docela dost hutný a špatně se vstřebával. vůni pivoněk zbožňuju, kamarádka měla z této řady několik produktů a já jí je vždycky očmuchávala :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)