Kuchařská výzva Knorr - video

Ahojte! Před zhruba dvěma týdny mi dorazil veliký balík plný jídla. Poskytla mi jej agentura Focus Agency, která spolupracuje se značkou Knorr, abych se takto zapojila do jejich výzvy. V čem výzva spočívá a jak jsem se s ní poprala, už najdete ve videu. Podle toho, co vím, tak jsem třetí youtuberka, která se do výzvy zapojila, odkazy na videa Kass.enky a Flabgee najdete v infoboxu pod videem na YT.


Dejte mi vědět, jak se vám video líbilo a jestli byste chtěli do budoucna třeba i další video z kuchyně? Nebo jaké jiné video byste u mě uvítali? Zatím chystám to o bělení zubů a o Erasmu, tak snad se na ně těšíte :)
P.S.: Hrozně moc děkuju za překročení hranice 1000 odběratelů na YT, děláte mi velikánskou radost ♥

16 komentářů

  1. Tohle vařící video se mi líbilo - super :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. To je super :) viac videí by mohlo byť super :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je super ! :) Vypadá to skvěle. Rizoto musím někdy zkusit, já spíš pořád vařím tisíc variací špaget a těstovin :D Na PR zastoupení budou určitě spokojení :D Fajn akce, lepší než reklamy všude kde se podíváš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se naučila dělat risotto taky teprve nedávno, předtím jsem si jela taky jenom těstoviny, tak se do toho s chutí pust :) Jojo taky mě to bavilo, je fajn, že se vám to líbí!

      Vymazat
  4. Máš velmi příjemné vystupování, hezké video. Balíček jsem také obdržela a uvařila skoro stejně jako ty, máš pravdu, co jiného z téhle rýže udělat než je risotto :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju mockrát! Ano, arborio rýži jedině na risotto :)

      Vymazat
  5. Vypadá to velice chutně :) a moc se mi líbí videozpracování receptu, bylo by fajn dělat takto všechny receptíky.
    V.

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné video. A jak ti chutnaly ty sušený rajčata? Já je jím pořád a straššně je miluju. Právě si chci udělat vlastní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, sušená rajčata mi chutnala a moc :) Držím palce, aby se ti tvá vlastní povedla!

      Vymazat
  7. Aničko skvělé video. Rissoto na tenhle způsob jsem dělala. V mém případě houbové, jen teda bylo z obyčejné rýže, což byl asi problém, ne a ne změknout. Takže rýži arborio vyzkouším. Gelový bujón je naprosto užasná věc do kuchyně, vařím z něj už nějakou dobu a nemůžu si ho vynachválit. :)

    OdpovědětVymazat
  8. jako že rizoto vůbec nemusím, tohle vypadá skvěle! asi se v budoucnu inspiruji :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojky, dnes jsem narazila na tvý video. Musím říct, že na rozdíl od těch prvních dvou holek vypadá tvoje jídlo k jídlu :) Ještě jsem do rizota suš.rajčata nezkoušela, jinak je miluju. :) Jo a taky jsem se této výzvy zúčastnila, budu ráda, když mrkneš na mé video - je to moje vůbec první :)))) http://youtu.be/HywODVGEFVs

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to mockrát děkuju! Na tvé video se moc ráda mrknu :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)