03/07/2014 + mini new in

Ahojte! Venku je konečně krásně, ráno jsem natočila video s oblíbenci, po obědě jsem se vrhla na žehlení (a k tomu pěkně Breaking Bad, aby to lépe ubíhalo) a momentálně zvažuju, jestli se jít projít do města nebo spíš projet na kole. Jelikož mě dnes ještě čekají dřepy, tak kolo asi odsunu na zítra, navíc jdu na večer ještě do práce :D S kamarády už začínáme plánovat Colours, hrozně moc se tam těším, s kým se potkám? :)


Z průvodu masek v Brně - v té kleci bych se chtěla houpat taky a smrtka na chůdách byla hodně cool!
 Nejlepší byli tadi ti černí, jako z nějaké apokalypsy, šel z nich docela strach. A tady ty bílé jsme moc nepochopily, ale měli hustou rakev nahoře s větrníkama, tu jsem nestihla vyfotit :(
 Já se té naší pizzy prostě nikdy nepřejím, je nejlepší ♥ www.pizzadalconte.cz / Poslední díl GoT a ted zase skoro rok čekání, neeeeeee :(
 Zapečené brambory od táty, které se mu teda mega povedly, s hřibama a slaninkou, och! / Chai chai frappé v kavárně Zástavka v Brnečku
 Hah, docela vtipné, jak si Turbomošt v klidu napíše na tabulku "hnusné pivo" a šipka ke stánku se Starobahnem :DDD / Party fotka z Bastily, jsme prostě nejkrásnější pár!
 Oběd s mamkou za úspěšné ukončení prváku - hovězí na víně a štouchané brambory / Návštěva naší nové čajovny, já měla tuareg a Jess nějaký vietnamský zelený čaj. A pak jsme měly vodárku, skvělej den to byl :)
 Call me master in da bowling / Kuskus s mrkví, kukuřicí a hráškem - rychlovka na oběd
 Další čajíkování, tentokrát ve studené variantě. / Swagos štýlos v ulicích Kroměříže :DD (Měla jsem puntíkatý kalhoty, ale na téhle extra kvalitní fotce to bohužel nejde vidět...)
 Domácí citronáda, som robil! / Nejlepší caprese, toho se taky nikdy nepřejím <33
 Selfie nesmí chybět, tady už jsem ostříhaná. / Oběd v práci, máme nejlepší zeleninové saláty, já si dala s tunákem a samozřejmě s tunou balsamico octa - bez toho to nejde ;)
Squat challenge is killing me!!! Mám za sebou týden a pořád jsem si na to nějak nezvykla, pořád mě stehna bolíííí :/ Ale jedu dál a dám to! / Další variace kombinace s modrým sáčkem, love it.
 Špagety s masovými kuličkami a omáčkou Dolmio z brandnooz boxu / Cake pops <333
Pedikúra, která na žádné fotce vidět stejně nebude, ale nevadí :D / Café Neustadt a naše klasika - já cappuccino a Tom espresso americano :)
 Poslední čtyři fotky vám představují novinky, sukně a náušnice jsou z brněnské hadrárny, sukně mě stála 100Kč a náušnice 50Kč. A ty tři černé pytlíčky jsou masky na nos na odstranění černých teček, mám je z ebay a všechny tři mě stály 35Kč. Stáli byste o recenzi?
 Přišel mi balíček z www.krasa.cz s dalšími produkty na testování. Tentokrát se jedná o sérum na zpevnění zadečku (hah, to bude zajímavá recenze :D) a voděodolnou tužku na oči od Bourjois - dostala mě ta její barva <33
Navázala jsem spolupráci s www.belicipasky.cz, odkud mi poslali pásky pro citlivé zuby Gentle Routine a taky zubní pastu, která napomáhá bělení. Bělit budu 28 dní, takže se do měsíce těšte na výsledky, budu natáčet video, kde shrnu všechny mé zkušenosti s bělením :)
A na konec včerejší nákup v DMku. Šla jsem si jenom pro nový base coat (Miss Sporty, 50Kč), ale nakonec jsem neodolala ani laku od Colorama z řady Bleached neons (40Kč), sprcháči od Dermacolu s božskou vůní manga (40Kč) a pomerančové soli do koupele od Balea (22Kč). 

13 komentářů

  1. ten tvůj mobil má fakt hnusný fotky, takový si strkej na instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco mi říká, že si svoje fotky můžu strkat, kam chci, takže i na blog. A tak dlouho tu nebyl žádnej hejt, takže díky za něj :DD

      Vymazat
  2. Náhodou moc pěkné fotky :) Vidím že si pěkně užíváš :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já se letos na Colours nechystám, je to pro mě moc peněz, ale zato budu penízky vydělávat v Karolině, budu tam v sobotu 19. tvořit s dětmi, můžeš se přijít podívat :D Jinak fotky super a ty cake pops se ti moc povedly! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My měli lístky za polovinu přes Camelky a ještě budeme mít proplacenou půlku cesty vlakem od ČD, takže nás to nevyjde zas tak draho, pokud toho moc neutratíme za jídlo a pití :D Jé tak že bych se do Karoliny přijela mrknout? To je kousíček :)

      Vymazat
  4. Pěkný fotky :) jídlo a pití bych si dala všechno. No my jsme dneska vyrazily na borůvky, takže zítra k obědu si budeme mlsat borůvkové knedlíky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší. :) Máš krásné vlasy. Nedávno jsem si nechala udělat dost podobný účes a jsem s ním nadmíru spokojená. :) Jinak ten outfit s modrým sáčkem je boží! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, já jsem s tím účesem nadmíru spokojená a už nechci žádný jiný :) Tak jsem ráda, že jsem tě inspirovala a taky jsi spokojená!

      Vymazat
  6. Boží fotky :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. se mnou se asi potkáš, já jedu stoprocentně už druhý rok :)
    každopádně já po tom co jsem se vrátila z Itálie už v ČR pizzu nejím, mě třeba dost překvapilo jak ji tam dělali velikou, tenkou a krásně obloženou za 5 min a před našima očima a ne, že tady v pizzerce to trvá skoro půl hoďky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo my dvě se určitě domluvíme a potkáme :) No vidíš a u nás v pizzerce ji přesně takovou děláme - tenkou, bohatě obloženou (ale zas ne moc, aby to z tama nepadalo) a za 5 minut ;) Jinde pizzu taky nejím :D

      Vymazat
  8. jsem úplně otrávená z toho, že na další díl GoT budeme čekat zase takovou dobu :((( achjo, tak se alespoň zase posunu v knížce :) jsem zvědavá, co budeš říkat na Crest, já je můžu jedině pochválit!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)