Spotřebováno - květen 2014

Ahojte! Tak středeční ohnostroje byly krásný, měli jsme super výhled, tak jsme si to užili. Pak jsme ještě šli zapařit do Bastily a domů jsme přišli o půl 5 ráno, dobrá party :D Včera se mi podařilo se úspěšně dostat s giga kufrem a dalšíma dvěma taškama z Brna, i když s takovýma komplikacema, který se přihodily, jsem opravdu nepočítala... Dnes mě mamka vzala na oběd jako odměnu za úspěšně ukončený prvák na VŠ a večer mě čeká malinký sraz s děckama z gymplu. A jak se máte vy, co plánujete na víkend?

Omlouvám se za místy špatné světlo, točila jsem večer, kdy už slunce bylo nízko a odráželo se v oknech naproti, tak mi to svítilo do obličeje :D Snad to zas tak vadit nebude a video se vám bude líbit i tak. Dejte mi vědět, jestli s některým z produktů máte zkoušenost, budu se těšit na vaše komentáře!

11 komentářů

  1. Ziaja je skvělá značka, Polsko mám kousek, takže si můžu zajet do kamennýho obchodu a mívám to za ještě lepší ceny (což už skoro nejde:-). Od Ziaji taky dporučuju vyzkoušet tělové kozí mléko, s žádným jiným jsem nebyla nikdy tak spokojená, jako právě s ním. Vidím, že odličovací tampóny z lidlu jsou bloggerská stálice. :D A obdivuju tě, že máš po práci chuť natáčet, vážně poklona. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z řady s kozím mlékem jsem měla krém na ruce a na oči, s obojím jsem spokojená :) Já jsem většinou po práci úplně mrtvá, ale v to úterý se mi nějak chtělo natáčet, zvláštní :)

      Vymazat
  2. Já na víkend chystám vyjet na kolo a taky jdu na brigádu :) Ten tvůj náhrdelník se mi taaak líbí. Odličovací tamponky si taky kupuju jenom z Lidlu, jsou skvělý. Po těch tyčinkách jsem se už dívala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od Ziaja miluju kozí a kakaovou řadu :) Mám taky olivový krém na obličej, ale ten je extrémně mastný no :/
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ziaja má skvělý krém na ruce :o))

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí se mi, jak jsi natočila na některé ty produkty záběr zvlášť, je to takové oživení videa a jde si je lépe prohlédnout, za to palec nahoru :) Já jsem měla včerejšek velmi perný :D takže dneska ležím celý den v posteli a bolí mě hlava :D Ráno jsme byli akorát na dni otevřených dveří u taťky v práci, poprvé za tento rok jsem si dala něco grilovaného, mňam :3

    Chtěla bych už zkusit něco od Ziaji, ale nechce se mi objednávat z internetu a tady ji nikde v kamenném obchodě nemáme :/ Musím napsat rodině do Polska :D ale kdo ví, kdy přijedou. Ty tamponky z Lidlu jsou moje stálice :) stejně jako jejich modro bílý šampon proti lupům (Cien). Nezkoušela jsi ty odličovací ubrousky Iseree, které tam prodávají? Nebo nepoužíváš nějaké? Říkala jsem si, že by to bylo super, např. když přijdu z akce nebo po noční a nemám absolutně sílu se odličovat, tak bych jen vzala ubrousek, přejela obličej a čus :D Ale nevím které vybrat, aby za něco stály a zároveň nebyly moc drahé. Vím třeba o těch z Douglasu, ale 80 nebo kolik kč bych za ně fakt nedala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jsem ráda, že to oceníš, už v minulém videu s oblíbenci to tak bylo. A jelikož nemám foták s auto zaostřováním, tak je to pro mě takto lepší natočit ty produkty zvlášt. Sice je pak to stříhání videa daleko složitější, ale tak pro zkvalitnění videí udělám cokoliv :D
      Odličovací ubrousky já vůbec nepoužívám, naučila jsem se odličovat se klasicky s tamponkama, i když přijdu po kalbě úplně zničená :D Nechápu, jak to dělám, ale vždycky se donutím odlíčit se, i když už se vidím dávno v posteli :D Jo ty z Douglasu jsou prý super, Lou je moc chválí, ale taky bych za ně ty peníze nedala..

      Vymazat
  6. Z videa na mě musobíš velmi mile :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jojo, mazání tělovým mlíkem je i můj boj :D vždycky si nějaké koupím, vydržím to tak týden a pak mi půl roku leží nedotčené na poličce :D
    Ale děkuju za inspiraci, kam na tamponky, Lidl má hodně výhodných produktů, koukám. Škoda, že ho mám v Praze tak daleko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám naštěstí Lidl skoro u baráku, v Brně ho teda mám taky hodně daleko, ale tak ty tamponky si kupuju jednou za 2 měsíce cca :)

      Vymazat
  8. škoda, že nemám vanu, ráda bych vyzkoušela tu tyčinku :) s tím mazáním to totiž mám taky docela na háku :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)