Rimmel Scandaleyes Rockin' curves mascara

Ahojte! Pro ty, kdo mě nesledují na FB, mám velkou novinu - v úterý se jedu do Prahy fotit a objevím se společně s Shopaholic Nicol v časopisech Svět ženy a Marianne! Je to pro mě něco neskutečného, jsem nadšená, že budu mít konečně pořádný fotky od fotografa. A to všechno díky brandnoozu :) Budu vás dál informovat o průběhu, asi s Nikčou natočíme i vlog. No a to je tak největší novina, co se udála. Jo a za chvilku se vrhám na pečení makronek, pokus č.2 - držte palce. Jo a taky jsem ostříhaná, konečně! Fotka na insta :)


Když se ke mně dostala tato řasenka od Rimmelu, hned na první pohled se mi nelíbil její obal. A potom jsem u dalších blogerek viděla, že existuje i červený obal, který je ještě daleko hnusnější :D Takže jsem vlastně ráda za to, co mám. Ale obal se opravdu nepovedl, působí hrozně lacině..

Tahle řasenka má speciálně tvarovaný kartáček, který by vám měl vykouzlit efekt motýlích řas - krátké štětinky na konci dosáhnou na krátké vnitřní řasy a zbytek kartáčku řasy pěkně natočí a napumpuje objemem. Já ty přírodní velikánské kartáčky zrovna moc nemusím, ale už kolikrát mě u Rimmelu překvapily a nakonec jsem s nimi byla spokojená.

Tady vidíte, jak vypadá jedna vrstva řasenky v porovnání s nenalíčeným okem. Vypadá to dobře, řasy jsou natočené a získaly na objemu.

Problém ovšem přichází s druhou vrstvou, kdy řasenka řasy docela slepí a na objemu už jim moc nepřidá. Vpravo vidíte porovnání s řasenkou Lash accelerator endless (recenze), která řasy natočí lépe a rozhodně je neslepí. Myslím, že k tomu asi už nic dalšího dodávat nemusím, fotky toho řeknou nejvíc :)
Doporučená cena řasenky je 189Kč, což je tak normální cena řasenek od Rimmelu. No, popravdě bych si ji nekoupila. Zkrátka když mám to porovnání s Lash accelerator, se kterou jsem extra spokojená, tak se s touto Rockin' curves jen tak nespokojím.
6 bodů z 10 možných, takový průměr, kdyby měla aspon hezčí obal.. :D
Co na to říkáte vy? Máte tuto řasenku? Jestli ano, vyhovuje vám nebo vás taky trochu zklamala jako mě? Těším se na vaše komentáře :)

5 komentářů

  1. Aničko Prahu si užij moc moc, je to paráda! :-) A je bezva, že jdeš společně s Nikol :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten obal se mi taky nelíbí a slepuje teda :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já tak celkově Rimmel řasenky nemusím :D :) Užij si Prahu! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tento typ som neskúšala, ale z radu Scandaleyes som už vyskúšala tri riasenky a so všetkými som bola spokojná, kupujem ich opakovane, vydržia mi bez vyschnutia pol roka a riasy krásne zvýraznia a dodajú objem. Akurát sa trochu otláčajú, takže po nanesení nesmiem veľmi klipkať očami, ale to len kým zaschnú, inak sú super.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky už jsem z této řady zkoušela 3 řasenky a se všemi jsem byla docela spokojená :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)