Rimmel Scandaleyes gel eyeliner

Ahojte! Dnes mám v práci volno, takže jedu na otočku do Brna, večer jdeme s kamarády na ohnostroje. A hlavně si musím zařídit nějaké papíry okolo Erasmu ještě. No a taky se z Brna v podstatě odstěhovat, protože přes léto už tam bývat nebudu, maximálně si někdy udělám výlet. Takže jedu s giga kufrem, abych to z tama všechno nějak odtahala, to ještě bude sranda :D A co vy, jak se máte?


Linky od Rimmelu z řady Scandal eyes slibují voděodolnost, preciznost, intenzivní barvu, dramatický look bez rozmazání a výdrž až 24 hodin. Říkáte si: pche, nemožné?! Tak tedy, dnešní recenzí vás asi docela vyvedu z omylu.
 Balení obsahuje samotné gelové linky a štěteček, který je dost tenký na to, abyste s ním vykouzlili precizní tenkou linku. Nabírá barvy tak akorát a dobře se s ním pracuje, i když je delší, než jsem u štětečku na linky zvyklá.
 Tady vidíte, že barva je opravdu intezivní, černo černá a se štětečkem nakreslíte linku tenkou jak jen chcete.
 Tady už je fotka po testu s vodou - nechala jsem si puštěnou vodu a zkoušela linky drhnout prstem, ale fakt pořádně drhnout. Vidíte, že nevydržely úplně neporušené, obstojně si vedla akorát nejtlustší linka. Ovšem jak říkám, já jsem to tím prstem drhla opravdu fest, takže se nemusíte bát, že při běžném nošení se linky nějak rozmažou. Naopak! Když přijdu po celém dni domů z práce, linky jsou naprosto neporušené, vypadají stejně jako ráno, kdy jsem si je namalovala. I ocásky drží! Což je tedy bomba, protože u všech ostatních linek se mi VŽDY rozmazaly minimálně ty ocásky po celodenním nošení.

Takže já za sebe můžu říct, že pro mě to jsou ty nejlepší linky, které jsem kdy vyzkoušela, velmi mě svými vlastnostmi potěšily a vím, že se na ně mohu spolehnout a ani po propařené noci mě nezklamou :) Splnily všechna má očekávání. V drogeriích je seženete za cenu okolo 150Kč.
Ode mě mají 10 bodů z 10 možných.

V komentářích se těším na vaše zkušenosti s těmito linkami a klidně mi doporučte i nějaké další skvělé linky, které bych měla vyzkoušet :)

10 komentářů

  1. Tak to je super, že takhle vydrží a máš pěkně namalované obočí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, super recenze :). Mě se zatím osvědčily pouze linky ve fixu od Essence, ale po této recenzi určitě vyzkouším tyto! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadají úplně super! :)
    tonyhumble.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se takoé moc líbí, ale bojím se té aplikace, jak bych si to namalovala :D Zatím se minejjednodušší ve fixe :)
    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Pre mňa asi najhoršie linky aké som mala. Suché, drolivé, nepoužiteľné po zotrení vrchnej vrstvy. Po celom dni už sú len sivé žiadna čierna linka. Už som ich hodila do koša, lebo nemám nervy každé ráno sa nad nimi rozčuľovať.Zbytočne vyhodené peniaze.

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadají fajně :))) Já používám MUA linky :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. pro mě jsou strašně suché :(

    OdpovědětVymazat
  8. Taky je mám a jsou úžasné! :) Musím naprosto souhlasit!

    OdpovědětVymazat
  9. už dlouho nějaké ideální hledám,momentálně mam od alverde a jsou super, ikdyž pořád to prostě není ono...tyhle rozhodně pořídim :-)

    OdpovědětVymazat
  10. já jsem bohužel sáhla po těch od Maybelline a vůbec spokojená nejsem :/ škoda, docela jsem tím zanevřela na gelové linky. tak možná někdy v budoucnu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)