Nail art: mint triangles & neon rhinestones

Ahojte! Začal nám červen a já tady sedím s mikinou, venku je pěkně hnusně a zataženo... Takže jsem si zkrátka musela nějak vylepšit náladu - včera jsem konečně dokoukala The Originals a udělala jsem si skvěle barevné letní nehty, které vám ukážu v dnešním článku. A ještě jedna věc - po včerejšku, kdy mi nějak nesedla večeře, mi bylo docela dost špatně. Tak jsem si řekla, že tohle moje stravování musí skončit a že konečně zase začnu se sebou něco dělat. Zaujala mě squat challenge, takže dnes začínám! Vytisknu si k tomu tento boží plánek a těch 30 dní prostě zvládnu ;)



 Nehty jsem si klasicky nalakovala base coatem od Miss Sporty, který už mi dochází, tak se budu poohlížet po jiném. Ne, že by byl špatný, ale po zkušenostech s top coatem od Sally Hansen bych chtěla od této značky vyzkoušet právě i base coat. Následovaly dvě vrstvy nude laku od Essence (odstín 04 Iced latte).

Pak přišla na řadu izolepa a nůžky: Na pořádně zaschlý (!!) nude lak jsem nalepila dva pásky izolepy, aby prostor mezi nimi vytvořil trojúhelníček. Nehet jsem přelakovala mentolovým lakem Colorama (odstín 214, samostatná recenze tady), nechala zaschnout a potom odlepila izolepu.
 Následovala aplikace kamínků, které jsem dostala k vyzkoušení ze stránky bornprettystore.com. Kamínky jsou hodně barevné, proto jsem nepoužila všechny 4 barvy, ale jenom zelenou a modrou. Na růžovou a oranžovou přijde řada zase příště :) Kamínek jsem si vytáhla pinzetou a aplikovala ho na nehet, konkrétně na špičku mint trojúhelníku, na kterou jsem si dala malinkou kapičku průhledného laku. Aplikace byla velmi jednoduchá a rychlá, kamínek dobře přilnul. Pak už stačilo celý nehet zalakoval top coatem, já používám Insta Dri od Sally Hansen - božská záležitost! Nehet byl za chviličku suchý a pěkně lesklý.
 Mně se nehty opravdu hodně líbí, miluju kombinaci nude a mint barvy, což ostatně můžete vidět i v tomto článku. Pochválila mi je i mamka, jinak jsem s nimi zatím venku nebyla, tak uvidíme, jak se budou líbit kamarádkám a tak :) Já jsem hlavně zvědavá, jak dlouho mi ty kamínky vydrží, než odpadnou. Musím říct, že nejsou zas tak vysoké a vystouplé, jak bych čekala, tak třeba ty 2-3 dny vydrží :)
Kamínky seženete konkrétně TADY za cenu $3.12 (cca 63Kč), což je za 400 kusů kamínků ve čtyřech barvách skvělá cena, nemyslíte? Já tedy určitě nevypotřebuju všechno ani za celý život, ale je to hezké oživení nehtů, které budu využívat častěji. A hlavně v létě, kdy na výrazné barvičky mám chut ;) Dejte mi vědět, jak se vám nehty líbí, budu se těšit na vaše komentáře!

Děkuji bornprettystore.com za další skvělou pomůcku na nail art a vás opět odkazuju na jejich stránky s tím, že můžete využít 10% slevu při zadání tohoto kodu:

9 komentářů

  1. Vypadá to hodně zajímavě, povedlo se ti to :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Trošku ma rušia okraje nechtovej kožtičky, kde to je nepekne nalakované ale inak je to pekný nápad :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné nehtíky, jsi šikulka :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/s-essence-na-cestach-limitka-road-trip.html

    OdpovědětVymazat
  4. wow krásne si si ich spravila :))

    OdpovědětVymazat
  5. nehtíky vypadají hodně hezky, ale ta moje zručnost :D jsem ráda, že si udělám puntíky. Coloramu od Maybelline mám doma, miluju ten lak, miluju tu barvičku. Jinak squats challenge jsou výborné, už jsem dlouho žádný nedělala, že by?

    OdpovědětVymazat
  6. Veľmi veľmi pekné :)

    theresahoran.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. jsou moc pěkný, ale líbily by se mi ještě víc, kdyby ty kamínky byly nějaké neutrálnější - třeba bílé nebo tak :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)