Follow them! part 4

Ahojte! Poslední dva dny jsem strávila celé učením na dnešní zkoušku, vždycky jsme si jenom s přítelem zašli na oběd do menzy a večer se mrkli na Breaking Bad, abych z toho nezblbla :) Aspon jsem nechala plet odpočinout od makeupu. Tak mi dnes držte palce, dám vám večer vědět na FB, jak to dopadlo. Jo a pokud mě ještě nesledujete na instagramu, tak jsem tam jako @dazzliciouscoconut :)
Ke článku: Protože vám chci doporučit skvělé blogerky, tak je tu dnešní článek. Co jsem se dívala, naposledy jsem tento typ článku publikovala skoro před 2 lety, což je doba šíleně dlouhá! Tak raději pojdme na to, tyhle 3 blogerky stojí za to sledovat:
1. Fresshion
Rebeku sleduju už dost dlouho, ale poslední dobou mi svými outfity a kombinacemi vyráží dech stále častěji. Obléká se žensky, svěže a rozhodně nápaditě. Opravdu málokdy se mi stane, že by mi na jejím outfitu něco neladilo. Jo a navíc má smysl pro aranžování - její food posty nebo new in články taky stojí za to. Jo a taky peče, boží cupcakes. Prostě ji musíte sledovat :)



2. Secret of Kristine
Kristýnku sleduju taky už nějaký ten pátek. Je to šíleně něžná a jemná bytost s dokonalou pletí - může na blog přidat jakékoliv líčení a vždycky jí to ohromně sluší! Pokud jste fanoušky bio kosmetiky, tak u Kristýnky najdete i tu, vyráběla si balzám na rty a krém. Zkrátka šikovná holka, kterou si hned oblíbíte!

3. Natalia Chupil
A do třetice tu mám jednu brněnskou blogerku, se kterou už se znám i osobně. Natka je asi to nejkřehčí stvoření, které jsem kdy potkala! Nicméně na svůj věk (17 let) má skvělé názory a taky se sakra dobře obléká. Její blog si rozhodně zaslouží více čtenářů, tak tam naklusejte :)


Napište mi, jestli některou slečnu znáte a sledujete ji. Taky se budu těšit na vaše tipy na skvělé blogerky, které bych mohla začít sledovat! Provedla jsem ted totiž docela čistku v blozích, které sleduju - asi půlka šla pryč, už mi zbývá "jenom" 103 blogů :)

7 komentářů

  1. Kristýnku sleduji také a je suprová :))) Díky za další dva tipy :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Rebeku a Natalku sledujem už vééľmi dlho :)) Sú úžasné a dokonalé :3

    OdpovědětVymazat
  3. Neznám ani jednu, ale Kristýna je mi sympatická. Díky za tip :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/spotrebovano-kveten-2014.html

    OdpovědětVymazat
  4. Jé Natku neznam, hned se jdu na její blog podívat :)!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Beku i Kristýnku znám, obě je sleduji :) zato Natálka je pro mě úplně nová tvář!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)