April favourites

Ahojte, tak nakonec jsem si ten Majáles riskla a bylo to vážně skvělé! Napřed jsme něco popili u kamarádů na bytě a pak i cestou v šalině (aneb jak za starých časů, who cares!) a na samotném Majálesu jsem pak slyšela The Feud, Horkýže Slíže, Kensington a chvilku Midi Lidi. Podařilo se mi potkat dávnou kamarádku a taky Terezku, ale jinak se tam na něčem domluvit byl výkon (přetížené sítě, znáte to). Naštěstí i pršet přestalo brzo, takže to pěkně vyšlo :) No a dnes odpočívám doma, abych to ještě pořádně doléčila. Mimochodem, těšíte se zítra na MS v hokeji? Kdo bude fandit jako já? :)


Dnes vám ve videu ukážu oblíbence a taky změněné pozadí, tak mi napište, jak se vám to zamlouvá :)

11 komentářů

  1. nové pozadí je geniální...to víš, já dokážu Británii ocenit :D
    Mám strašně moc ráda Tvá videa, působíš neskutečně sympaticky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Super video, prostředí se mi moc líbí :))) Jinak to máslo na rty bych chtěla strašně moc vyzkoušet! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Sympatické video, mluvíš hrozně příjemně :-)
    A pozadí vypadá moc hezky :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten náhrdelník jsem chtěla, ale když jsem si pro něj šla, tak ho už neměli :( A to pozadí je dokonalý
    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Světlo i pozadí super! :) Akorát působíš nějak unaveně :/ To se občas stane no.. jinak bych ještě produkty ukazovala více ke kameře. Určitě se to zlepšilo :)
    To máslo chci, ach jo ! Musí být boží :( :D
    Ten himym je jedno velké WTF!! Nechápu, nechápu, nechápu. Celá serie o svatbě a oni se za 3 roky rozvedou, Ted a Robin.. no bez komentáře. Akorát mě dojalo Barneyho dítě, ikdyž je to v podstatě taky taková blbost :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to automaticky nezaostřuje, takže to blíž ke kameře ukazovat nemůžu bez toho, abych každý ten produkt zvlášt zaostřovala.. A jelikož to ostření je dost hlasité, tak se mi to moc dělat nechce, nevypadalo by to dobře :( A jinak díky, nevím teda s tou unaveností, natáčela jsem to v den narozenin, kdy jsem měla plno energie, ale tak působit můžu jinak no :D
      A ten HIMYM - radši už se k tomu nevyjadřovat. Jako Barneyho děcko mě taky dojalo, když už to dopadlo takto, ale radši ho měl mět s Robin že. Ach jo!

      Vymazat
  6. Himym mě taky hrozně zklamalo! Celou sérii jsem přetrpěla, těšila jsem se, jak se dá KONEČNĚ dohromady s tou "matkou" a ona zemře.. taky jsem hrozně fandila Barneymu a Robin..a oni jsou rozvedou..Ted se pak dá opět dohromady s Robin.. prostě hrozný :-D ALE pokud by to skončilo jen tím, že se Barney s Robin vzali, a Tedova žena by jen zemřela..asi bych jim dokázala odpustit to nekonečné prodlužování, přeci jen jsem si to vždycky pouštěla jako odpočinek mezi učením, školou.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já úplně zůstala hledět s otevřenou pusou, když řekli, že se rozvedli! Jojo, kdyby to neudělali tak, aby se Ted dal dohromady s Robin, tak by to bylo DALEKO lepší.

      Vymazat
  7. tohle pozadí není vůbec špatné :) GoT si také náramně užívám! na každý další díl se těším jako malý děcko.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)