18/5/2014

Ahojte! Dlouho tu nebyly random fotky, tak si je dáme dnes. Většina jich je z mobilu, protože jsem na něj logicky začala fotit daleko víc - je to praktičtější, mobil s sebou tahám všude, však to znáte :) Spoustu těch fotek už jste viděli na FB, kdo mě tam sledujete, ale něco pro vás bude i tak nové. A jinak přemýšlím, že si založím ten "slavný" instagram - sledovali byste mě? :)
P.S.: Co říkáte na včerejší prohru s Dánskem? Tohle mistrovství přepisuje dějiny...


první testovací fotka u Tomáška na zahradě / s mamkou u nás v pizzerce na narozeninovém obědu (všimněte si pizzy ve tvaru ♥ od mého nejlepšího šéfa a taky mamčiného stoletého nerozbitného mobilu - ano, vážně to je Nokia 3310 :D) / dárek od Toma už jste viděli, oblíbila jsem si ho, moc! / víkendová snídaně - míchaná vajíčka a kakao
 zázvorový čaj s citronem a medem = nejlepší zabíječ bacilů, za dva dny bylo po chřipce / vaříme s Tomáškem č.1, čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou / selfie s majálesovým náramkem / Kensington na majálesu, byli dobří
 těstoviny s pestem, cherry rajčátky a mozzarellou / s červenou rtěnkou a výrazným náhrdelníkem, kupodivu na mě lidi u nás v maloměstě moc nečuměli / výborný obídek - medailonky naložené v marinádě, hranolky a čerstvá zelenina (a jo, s těma hranolkama jsem to krapet přehnala :D) / espresso macchiato v práci, jedna z chvilek, kdy nebylo co dělat a dalo se odpočinout si
 a s jídlem nekončíme - zapečené bagetky a cherry rajčátka (potvrzuje se, co jsem říkala v ham ham TAGu, opravdu mám rajčata nejraději!) / vaříme s Tomáškem č. 2 - bramboráčky ♥ / na bazárku za účasti brněnských blogerek na nás přišel hlad, tak došlo na panini caprese / selfie před testem z makra s nejoblíbenější košilí
 A nakonec pár fotek ze zrcadlovky - banánové smoothie, které ovšem nebylo až tak "smooth", protože stále nemáme mixér. Po zkouškách si ho konečně pořídím, bude to zvláštní odměna, ale co už, chci ho hrozně dlouho a rodiče se k tomu nemají :D
 Aktuální četba, Delirium. Tlustá to kniha, ovšem zatím to vypadá, že mě to bude bavit. Jestli ano, tak o ní uslyšíte klasicky v oblíbencích :)
 Mini new in - houbičky na odlíčení makeupu, o kterých jsem už četla u tolika blogerek, že jsem si je konečně koupila a zatím jsem moc spokojená (Rossmann, 20Kč); nálepky na nehty a barevné kamínky z bornprettystore.com, na které se těšte ve článcích už brzo; a dárek od tety z Jihlavy ještě ke 20nám - věci z Oriflame, které moc pěkně voní, tak jsem na ně zvědavá :)
A kuponky z Camelek od sestřenky, díky kterým máme lístky na Colours of Ostrava za polovinu, jupí! Už se tam hrozně moc těším, a vy? :)

15 komentářů

  1. My je mame taky za min cenu (ty lístky) diky tomu, ze je kupujeme skoro rok dopředu tak je to super jedeme uz podruhé skoro potřetí, pred dvěma lety nam to na Zaz nevyšlo, tak ted se tesim :)

    OdpovědětVymazat
  2. haha, ten tvar toho zázvoru :D hned mě to prásklo do očí
    a ty jídla vypadají všechna booožsky <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si toho všimla až na té fotce :DDDDDDDDDDDD Čekala jsem, kdo si toho všimne taky :D
      Díky!

      Vymazat
  3. prosímtě jak se jmenuje takový ten sprej nebo co to bylo, z DMka na nehty, aby rychle uschly? psala jsi o tom kdysi.. díky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, vím co myslíš, bylo to od Essence. Ale teda vážně netuším, jestli to ještě mají v sortimentu... Spíš se zkus mrknout na nadlak od Sally Hansen - InstaDri. Funguje jako nadlak a zároven po něm nehty rychleji uschnou, jsou krásně lesklé a lak dlouho vydrží. Je to můj miláček, jsem s ním vážně spokojená :)

      Vymazat
  4. Joo založ insta!:) A na Colours se těším už neskutečně, poprvé nejdu s mou nejlepší kamrádkou, protože je pryč, ale zato budu s novými kamarády z vysoké a už se děsně těším:))

    OdpovědětVymazat
  5. Boží fotky :) musím podotknout že Ti to moc sluší, hlavně v pizérii, máš krásné šaty a nádhrdelník, modrá Ti moc sluší :))

    OdpovědětVymazat
  6. To musis tady furt davat nejake info z hokeje ? Co jsi sport.cz ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to můj blog, můžu si sem dávat, co chci. Vždy na úvod píšu, co se v mém životě děje, a jelikož jsem velká hokejová fanynka, bez hokeje to prostě nejde. To je vše, co ti k tomu napíšu.

      Vymazat
  7. Suprový fotky! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)