Nivea lip butter caramel cream

Ahojte, jak jste započali poslední dubnový týden? Já dobře, včera jsme byli s Tomem nakoupit nějaké ty flašky na středeční oslavu (at žije cash & carry na Nových Sadech a ty ceny tam!) a nafotit oba naše outfity. Chtěli jste, aby se jich tu objevovalo víc, tak tu bude po dlouhé době i jeho outfit, těšte se. Já si dnes nahrazuju seminář makroekonomie ze čtvrtka, když nám to odpadne, takže jsem ve škole déle než normálně. Ale tak za to volno ve čtvrtek to stojí :) Ale už pojdme na článek:


V dnešní recenzi vám budu pět ódy na tento balzámek na rty od Nivei. Už od chvíle, kdy jsem ho poprvé spatřila u Skodulky, jsem věděla, že ho jednou taky budu mít. I když u nás v drogeriích vůbec není k sehnání... Ale e-shop www.galaxieprani.cz nezklamal, a tak balzám zanedlouho putoval ke mně. Od prvního použití jsem se do něj zamilovala! Vybrala jsem si vůni karamelového másla, i když jsem dlouho přemýšlela i nad vanilkou s makadamií (v nabídce najdete ještě malinu a klasický balzám bez parfemace).
Spíše než balzám bych to popsala jako máslíčko (ono se to tak i jmenuje teda :D). Je to dost tuhé, ale pod dotykem prstu to roztaje a jde to krásně nabrat. Já jsem tedy zastáncem balzámů v tyčince, protože je to praktičtější. Ovšem tento balzám Nivea používám pouze před tím, než jdu spát, aby působil přes noc, takže tohle "kelímkové" balení není k zahození. Venku ve městě bych to bez dezinfekčního gelu nebo umytí rukou asi nepoužila... Co se týče vůně, tak ta je božská, vybrala jsem si skvěle. Musím k tomu neustále čuchat a divím se, že si to hned neslížu ze rtů - tak krásně to voní!
No a ted už k samotným účinkům. Jak jsem psala, máslo používám jenom přes noc, aby rty pěkně zvláčnilo a vyživilo a abych se ráno neprobudila s hnusnými, vyschlými, popraskanými rty - to přece nikdo nechce ;) Musím říct, že každé ráno, když se probudím, je máslo na rtech stále cítit, pořád krásně voní. A moje rty? Ty si vrní blahem, díky takové péči už se mi na nich netvoří žádné suché šupinky odumřelé kůže a zkrátka vypadají skvěle a jsou vyživené a hydratované. I díky tomuto máslíčku můžu bez problémů používat daleko častěji rtěnky a nemusím se bát, že by mi zvýraznily šupinky!

Proto vám říkám: nenechte se odradit tím, že se to u nás nedá koupit. V dnešní době je objednávání z e-shopů samozřejmostí a věřím, že si na galaxii přání vyberete spoustu dalších věcí, aby se objednávka vyplatila. Nivea lip butter tam seženete za 109Kč, což se někomu může zdát dost drahé, ovšem máslo je pořádně velké (16.7g aka 19ml - viz první fotka vpravo). Já ho mám doma cca 2 měsíce a z fotek vidíte, že neubylo skoro nic, takže věřím, že mi klidně vydrží celý rok.

Pro mě je to nejlepší balzám na rty ever, takže 10 bodů z 10 možných.
A já už se těším na vaše reakce, dejte mi vědět, co si o tom myslíte, jestli s tím někdo třeba máte zkušenost, napište mi, jakou :)

13 komentářů

  1. cash & carry na Nových Sadech ? :) kde to tam je prosím a mají tedy dobré ceny? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vystoupíš na Nových Sadech a jdeš směrem k areálu Malá Amerika (nevím, jestli se to tak jmenuje celý nebo jenom ta restaurace/hospoda, co tam je). No a tam je vzadu velkoobchod cash & carry s pitím, ty ceny jsou boží. Kupovala jsem litrovku Captaina Morgana za 305Kč, v supermarketech ji máš za 400, pak Finlandia brusinková 0,7l za 285Kč, v obchodech je taky okolo 400... Prostě nádhera ;)

      Vymazat
  2. Zbožňuju všelijaká patlátka na pusu a tohle vypadá hodně krásně a voňavě :D:).

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé taky bych si ho ráda pořídila :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Malina už je na cestě :) jsem na to zvědavá

    OdpovědětVymazat
  5. Mám doma díky kamarádce z Polska to samé a můžu jenom souhlasit! Krásně voní, přes noc je ideální ho použít, balení se mi taky moc líbí (ale doufám, že udělají něco s podobnou parfemací i jako "tyčinka")! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zkušenost s máslem nemám, ale hodně jsi mě nalákala, už jsem četla o máslu i jinde a teda jdu projet stránky galaxiepřání :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja mám malinovú verziu a milujem na tomto máslíčku všetko, vôňu, chuť aj účinky :) Ja ho používam tak, že do toho kelímku priložím pery a je to, tým pádom ho môžem používať aj vonku, aj keď to vyzerá trošku divne :D :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ještě jsem ho nezkoušela, ale čtu na něj jen samou chválu, takže si ho plánuji pořídit. Kelímková balení používám doma. Teď aktuálně mám vazelínu s aloe vera a k tomu svoji stálici carmex, oboje super. A cena másla mi přijde normální vzhledem k velikosti balení.

    OdpovědětVymazat
  9. Lovely Nivea cream... caramel aroma looks great...

    OdpovědětVymazat
  10. já nemám ráda tyhle kalíšky, takže mě nikdy vůbec neoslovil :/ je trochu škoda, že je neprodávají i třeba v klasické tyčinkové podobě.

    OdpovědětVymazat
  11. Tak já mám malinovou verzi......je to úplně božskej...patlam to na rty pořád, ikdyz napr. Eos je hygienictejsi....to se musi uznat.
    Ja jsem si ho koupila v dm a videla sem ho i v Rossmannovi(kde meli original,malinový a vanilkový).
    Hrozne bych chtela ten karamel zkusit, alae láká me i kokos
    Jinak máš hezkej blog :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla za to, že v DMku i Rossmannovi mají jenom ten od Labello, tenhle Niveáckej ne. Ale ten Labello vypadá úplně stejně a ještě je levnější, takže v pořádku :D Až mi někdy dojde (pořád ho mám menší půlku), tak bych chtěla zkusit kokos nebo vanilku. Díky!

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)