My favourite movies - video

Zdravím vás v novém měsíci, dnes jsem se věnovala hlavně škole a blogu - měli jsme za úkol popsat extravagantní domek a pokusit se ho nabídnout k prodeji, docela sranda si vymýšlet, proč by tam někdo chtěl bydlet! No a natočila jsem video s oblíbenci za březen. Dnes to ale bude o jiném videu, a to o mých nejoblíbenějších filmech. Dejte mi do komentářů vědět, jaké jsou vaše oblíbené filmy a jestli souhlasíte aspon s některými z mého výběru :) A víte co? Přesně za měsíc mě čekají 20. narozeniny a ke konci dubna oslaví narozeniny taky tento blog - a to už třetí, wow!


6 komentářů

  1. Ahoj Anelle, video bylo fajn :) Líbí se mi, že jsi přirozená jako v civilu. Většinu z filmů, co jsi jmenovala znám a viděla jsem. Fakt je, že je vždycky dobrý, když si ze sledování filmu něco odneseš a Shawshank, 7 životů i Forrest Gump k takovým filmům určitě patří.

    Zdraví Eve.h

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za krásný komentář, Evi, moc mě potěšil :)

      Vymazat
  2. Já jsem spíše seriálová, takže na filmy moc nekoukám, ale na některé určitě mrknu!:) jinak jak říkáš, že máš ráda filmy, kde se proplétá více dějů, mrkni na The hours, na csfd to má 83%, ale chce ho vidět více než jednou:) a k tomu poslednímu filmu, zajímavý je také film Philadelfia, o právníkovi, který je gay a chytne AIDS..u toho mi i ukápla slza:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip, mrknu na oba ty filmy! A já si tak zpětně uvědomila, že všechny ty filmy, co jsem zmínila, mají přes 80% :D A to není tak, že bych si vybírala jenom filmy s dobrým hodnocením, ale něco na tom vážně bude.

      Vymazat
    2. Ajo tak ty Hodiny jsem viděla, ve škole v anglině, ale my se na to dívali rozkouskovaně, tak tomu dám další příležitost a třeba mě to chytne :)

      Vymazat
  3. z tvého seznamu jsem viděla jen Lásku nebeskou, kterou miluju stejně jako ty a dívám se na ní každé Vánoce :), Nedotknutelné, skvělý film a Forresta, to je prostě legendární film. :) Takže děkuju za tipy.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)