Brandnooz box april - opening!

Ahojte! Tohle video jsem natáčela na třikrát a potom se mi díky našemu úžasnému internetu nenahrálo na YT, tudíž jsem nějak musela zmenšit jeho velikost, aby se nahrálo rychleji. Odrazilo se to bohužel na kvalitě, za což se omlouvám, ale chtěla jsem tohle rozbalovací video nahrát opravdu co nejdřív, aby to bylo aktuální. Doufám, že se vám video i tak bude líbit a do komentářů mi dejte vědět, co vy a brandnooz box :)


9 komentářů

  1. Super video :) Ale z krtečka bych taky nebyla nadšená :D A ještě dvakrát? jajaj.Ale nejhorší věc na videu byla hudba na vyzvánění :P Tuhle už nemůžu ani slyšet :D Přesto jsem dokoukala dál a super :)) Jseš tam hezky přirozená :) Ale asi bych do boxu nešla, jsem hrozně vybíravá :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Weeked - Wild child, já ji pořád můžu, jsem zvědavá, jak dlouho mi na vyzvánění vydrží :) A už jsi druhá, co mi píše, že jsem přirozená - to je u těchto videí skoro samozřejmý, když nevíš, co tě tam čeká. Jsem ráda, že se vám to líbí :)

      Vymazat
  2. Příští týden mi boxík přijde :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Video jsem už komentovala na YouTube, ale zapomněla jsem napsat, jak moc úžasný máš vlasy, sluší ti to! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem ti na YT i odpovídala a za ty vlasy děkuju, je vážně vidět, že mi ty Aussie produkty vlasy moc zlepšily a všímáte si toho i vy na videích :)

      Vymazat
  4. Ten balíček koření od Vitany (?) vypadá zajímavě, ale já osobně jsem spíše ze staré školy (:-D). A co se týče kečupů, tak si ho vždycky dávám na zlahodnění chuti (eventuálně dochucení, pokud je něco příliš suché), takže pálivé verze nejsou nic pro mě, i když mám ráda ostrou kuchyni. :-D Každopádně se zbytkem bych už asi neměla problém, kéž by se takový balíček dostal i do mých rukou. O:-) Každopádně ta krtečková malinovka mě položila na zem. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím kečupem s tebou souhlasím, taky to takto mám :)

      Vymazat
  5. Zajímavý obsah blogu, ty věci pro děti by mě asi taky radost neudělali, ale já mám zase 6-letou sestřičku, takže ta by šťastná byla :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tak s tím Božkovem to je fakt vtípek, kupovala jsem si ho už loňské léto. A kdybych já si měla nějaký z těch všech boxů vybrat, tak Zajíce v krabici, to mě zaujalo nejvíc.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)