AUSSIE Miracle Moist + 3 minute miracle Reconstructor

Ahojte! Tak mám konečně zase pořádně ostříhané vlasy (hlavně vzadu na krku), cítím se skvěle. K tomu to krásné počasí, které přímo vybízelo k procházce, tak jsem to vzala i městem a něco pokoupila, potkala jsem bývalé spolužáky z gymplu, tak jsme pokecali - super :) Momentálně začínám pořádně řešit dokumenty potřebné k Erasmu a taky přípravy okolo mé oslavy 20. narozenin - už se těším. A jak se máte vy, užíváte si prázdniny, případně těšíte se na víkend?


V dnešní recenzi si vezmu na paškál tyto tři lahvičky od značky Aussie. Na začátek vám o této značce něco málo napíšu, přece jen ji nemusí znát úplně každý :) Aussie, kultovní značka sršící optimismem, pozitivní energií a radostí, si podmanila srdce (i vlasy) milionů žen po celém světě. Jsou to jedinečné přípravky s  australskými přísadami, jako je makadamový olej, eukalyptus, chmel a divoká broskev a další!
Filosofie Aussie se dá shrnout do věty: V životě jsou důležitější věci než vlasy, ale je dobré začít právě u nich!
Já jsem od společnosti Procter & Gamble dostala k testování řadu Miracle Moist, které je určená suchým a poškozeným vlasům, které jsou trochu neštastné (ano, takto je to na obalu napsané) a dále 3-minutový kondicionér Reconstructor.
Řada Miracle Moist byla obohacena o olej z australských makadamových ořechů, který pomáhá vlasy intenzivně hydratovat a vyhlazovat, a předcházet tak jejich poškození. Vlasy jsou hebké na dotek, lesklé a snadno se rozčesávají. 3-minutový zázrak, kterým tato značka proslula, obsahuje australskou meduňku lékařskou. Balzám proniká hluboko do poškozených vlasů, pomáhá vyhladit jejich drsný povrch a dodává jim lesk.

Tohle jsou oficiální popisy od výrobce. A já musím říct, že jsou opravdu velice přesné a to, co je napsané na obalu, produkty splňují do posledního puntíku. Od té doby, co jsem je začala používat, mám vlasy hebčí na dotek, jemnější, lesklejší a vyživenější! Přítel mi hned první týden po používání řekl, že mám ty vlasy nějaké hezčí a když jsem o Aussie mluvila ve videu s oblíbenci, i pár z vás, řad čtenářů, mi napsalo, že změna vlasů k lepšímu jde poznat :) To mne opravdu těší a potvrdilo to můj názor, že výrobky Aussie jsou skvělé.
Samozřejmě sem tam najdu nějaký roztřepený koneček, ale minimálně. Na první pohled jde vidět, že vlasy jsou pevnější a zdravější.
Co se mi na šamponech a kondicionérech líbí, je uzavírání. Tento typ uzavírání / dávkování se mi zamlouvá úplně nejvíc, můžu totiž přesně kontrolovat, kolik produktu si vymáčknu a otvory jsou tak akorát veliké, aby produktu nevyteklo moc ani málo. U kondicionéru mám s vymačkáváním trochu problém, protože má tužší konzistenci, tak se z lahvičky dostává hůř. Ale není to nic nepřekonatelného nebo překážejícího.
Nad "uzavíráním" 3-minutového zázraku mi ale zůstává rozum stát a co jsem viděla recenze / videa ostatních bloggerek, tak nejsem sama. Balzám nemá membránu, kterou produkt vymačkáváte, nijak chráněnou. Nemá to žádné víčko, nic, takže na cesty s sebou je to naprosto nepraktické. Když to mám doma na vaně, tak mi to nijak nevadí, bohužel na cestování je to nevhodné. Nicméně díky té membránce vždycky vymáčknu tolik produktu, kolik potřebuju, což je fajn.
Tady ještě ukázka konzistence - šampon je nejvíc tekutý, pak následuje balzám a nejtužší je kondicionér (to už jsem zmínila kvůli těžkosti vymačkávání z lahvičky). Ještě něco k vůni produktů, která je u Aussie asi nejvíc probíraná a kvůli které spousta holek Aussie produkty nemá rádo - ano, všechno to voní žvýkačkově. Ale tak brutálně žvýkačkově, že mně když to přišlo domů, provonělo to celý pokoj, možná skoro celý byt. Já tu vůni mám ráda, navíc ve vlasech vydrží i na druhý den, což je paráda. Tudíž se řadím k té části populace, které Aussie vyhovuje jak svými účinky, tak svou vůní :)
Zbývá dodat cenu - šampon i kondicionér koupíte za 149Kč, balzám za 179Kč. Cena je malinko vyšší než cena klasických šamponů z drogerie, nicméně to není nic závratného a opravdu se vyplatí do Aussie produktů investovat. Seženete je v drogeriích DM i v jiných řadách - Colour Mate na barvené vlasy, Mega Instant pro každodenní použití, Aussome Volume na jemné vlasy a Luscious Long na dlouhé vlasy. Nedávno začali prodávat i spreje (bezoplachová péče) jako doplňky ke skoro každé řadě.
!!! Mimochodem, drogerie DM má ted úžasnou akci - Při nákupu jakýchkoliv 3 ks výrobků značky AUSSIE ze sortimentu péče o vlasy obdržíte nejdražší z nich zdarma. A to se sakra vyplatí, tak běžte do DMka !!!
9 bodů z 10 možných

Já mockrát děkuju Procter & Gamble za poskytnutí produktů, opět to byla skvělá zkušenost! A vy zůstaňte věrní mému blogu, protože se s produkty Aussie nesetkáváte poprvé a naposledy ;) Dejte mi do komentářů vědět, jestli s nimi máte zkušenost, a popř. jakou. Budu se těšit!

11 komentářů

  1. Ja som dopouzivala Miracle Moist a som spokojná. Potom som mala nejaký iný sampon ale po Aussie mi uz tak nevyhovoval a tak som sa k nemu vrátila a kúpila si Mega Instant a nikdy uz nevymenim. Mne ta vôňa nepríde zuvackova :D ale neviem ako ju popísať, proste je super. Tvoja recenzia zhrnula všetko čo by som povedala, Je super proste !! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Chci si v nejbližší době pořídit šampon :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Používám stejné produkty a jsou mé oblíbené:) Musím také potvrdit fakt, že od prvního použití všech výrobků mám vlasy lepší a lepší!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Používám a jsem nejspokojenější, už je nedám z ruky :)!

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem měla 3 Minute Miracle a byl bomba, musím si ho znova koupit. Ani mě to nenapadlo, ale je fakt, že to uzavírání trošku nepraktický je :D Já si ale vždycky na cesty všechny šampony přelévám do malých lahviček :-)

    http://berrytheblue.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Mě ten 3 minutový zázrak taky moc vyhovuje ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem spokojená s kondicionérem MM :)

    OdpovědětVymazat
  8. já mela BIG šampon už dvakrát a je skvělý :) a to dávkování se mi zase zrovna moc nelíbí, strašně blbě se mi to mačká :D
    ady.

    OdpovědětVymazat
  9. hned zítra jdu pro ně dík moc za tip

    OdpovědětVymazat
  10. Musím si je také pořídit!:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Hodně jsem četla o těchto přípravkách na vlasy a čím dál víc mě láká je zkusit! Asi je taky vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)